Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

UWAŻAJCIE NA WIRUSA gość zachęca do obejrzenia zdjecia i

Polecane posty

Gość futnfu
to nie wirus xD teraz wiem skąd podchodzą kafaterianie

Gość gość
to fota bou jak trzepie kapucyna proboszczowi :D

Gość gość
Wirus malware potwierdzam, nie klikac debilowi hahahhaha

Gość gość
futnfu dziś to nie wirus xD teraz wiem skąd podchodzą kafaterianie x A przerobiłes linka do namierzania, ale nawet jakbym weszła to jestem sprytniejsza ... moje ip zmienia się szybciej jak pogoda za oknem :D

Gość fukaweg
no taK ALE paczta ze z angli, szwajcari, niemiec i londynu nawet tu siedza xd nie mowiac o pl spoko program lol

Gość gość
gościu f... - Z tym, że taki program też jest lipny, bo raz - jeśli ktoś zmienia ip, to go oszuka. Dwa, jeśli ktoś ma od operatora zmienne ip, to nie podaje realnej pozycji geograficznej. Trzy, niektórzy dostawcy mają ip przypisane jednemu miastu, a sygnał rozsyłany na wielu odbiorców. Cztery, weź przykładowo jedno ip i przepuść je przez kilka programów do lokalizacji i zawsze jakiś % będzie błędny. No ale baw się i próbuj bo to zawsze jakies nowe umiejętności ;)

Gość hakier
wieem wiem, ale zabawa przednia xd zawsze to lepsze niz czepanie proboszczowi statystyki mówią najwiecej mamy gosci wawy

Gość gość
hakier też tak kiedyś zaczynałam od zabawy, a potem człowiek się wciąga, chce więcej i więcej potrafić zrobić i nagle znajduje się po "czarnej stronie mocy" ;) wiec... do zobaczenia kiedyś i tam!