Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy gdyby istniała osoba, która potrafiłaby wskrzeszać zmarłych

Polecane posty

Gość gość

bylibyscie zaplacic wielkie pieniadze za wskrzeszenie waszego bliskiego? czy raczej byscie probowali wziac na litosc tego czlowieka. ponoc istnieje taki guru ale nie wiem bo nie widzialam na zywo

Gość gość zza Parsęty
Odpowiedz na pytanie, czy chcielibyście wskrzeszać? Spadek podzielony, pokoik albo mieszkanko po babci, lub dziadku zagospodarowane. I co ? Wskrzeszać? Teściową mam wskrzeszać? Dałbym kasę, żeby ją głębiej zakopali w nieznanym miejscu, bo żona ma niepotrzebnie miejsce kultu. Murzynek wiedział co zrobić z Osamą.

Gość gość
Nie chciałbym aby wskrzeszono kogoś mi bliskiego, bo śmierć jest czym naturalnym i trzeba się z tym pogodzić. Poza tym zmarli mają już święty spokój i nie muszą się niczym przejmować.

Gość gość
Może jednak jest tutaj ktoś kto szczerze kochał i chciałby wskrzesić kogos?

Gość gość
kto szczerze kochał i chciałby wskrzesić kogos x Szczerze kochał? Chyba siebie, bo to egoizm ingerować i decydować za kogoś.

Gość gość
Jak decydować za kogoś. Wiadomo, że jeżeli ktoś się powiesił to może chciał tej smierci i nikt nie mógł mu pomóc. Ale jeśli młodo umiera ktoś nam bliski, partner/ka, rodzeństwo czy przyjaciel.. ktos kto nie chciał umierać to wiadomo, ze by sie ucieszyl. A gdyby nawet nie to przeciez moze isc do piachu jak chce.

Gość gość
Nie masz lepszych tematów?

Gość gość
jesli cie to nie interesuje to nie wchodź - proste