Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Liczba partner贸w

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Mam intymne pytanie do kobiet. Czy wraz z wzrostem liczby partner贸w seksualnych spada wam moje kochane troch臋/co nie co/sporo przyjemno艣膰 z uprawiania seksu? Tzn. Jak wcze艣niejszy partner mia艂 wi臋kszego, a nowy ma mniejszego to czy spada wam przyjemno艣膰, czy poprostu jest inaczej i tyle, bo przerwa i tak spowodowa艂a obkurczenie pochwy i nie ma to wi臋kszego znaczenia jaki jest rozmiar.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
M贸j by艂y mia艂 18cm, obecny ma 12 i jest mi z nim lepiej bo si臋 bardziej stara :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam podobnie, eks mia艂 wi臋kszego, ale to z obecnym jest mi zdecydowanie lepiej, bo raz... jest lepszym cz艂owiekiem, dwa... wie 偶e opr贸cz penisa ma jeszcze d艂onie i j臋zyk, trzy... potrafi z tego penisa korzysta膰 jak nale偶y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
M膮偶 by艂 pierwszy i ja dla niego. Dopiero dwa lata po 艣lubie na rocznic臋 mia艂am prezent o kt贸ry zabiega艂am do艂膮czy艂o dw贸ch koleg贸w do seks zabawy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
23:55 ginekolog w akcji :-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
m贸j pierwszy powa偶ny partner mia艂 du偶ego, chwali艂 si臋 tym mega a w 艂贸偶ku pora偶ka - nie wiedzia艂 chyba jak go wykorzysta膰. M贸j obecny partner ma 艣redniaka i jest mi z nim cudownie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Najwa偶niejsze, 偶eby Ci si臋 chcia艂o w 艂贸偶ku a p贸藕niej jest ca艂a reszta - ka偶dy jest inny....poprzednicy mieli swoje szanse a teraz Ty masz swoje - nie zepsuj tego i tyle. Zaczniesz za bardzo kombinowa膰, kt贸ry lepszy i w czym i b臋dzie po Tobie.... skup si臋 na tym co tu i teraz. Staraj sie!! Rozmiar jest wa偶ny ale operator te偶 musi by膰 sprawny wi臋c masz 2 sk艂adowe - pracuj wi臋c nad tym nad czym mo偶esz (rozmiaru nie zmienisz wnrew potocznym opiniom).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
do garow wredne baby

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam caly czas jednego partnera, byl moim pierwszym i ja jego tez, jestesmy malzenstwem i powiem ze najlepszy seks to ten z milosci bo uwielbiam sie kochac z moim mezem i nie chce probowac zadnego innego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
On nie jest moim pierwszym ani drugim, trzecim, czwartym, pi膮tym kana艂em , wcze艣niej zupe艂nie hobbystycznie publikowa艂em kr贸tkie angielskoj臋zyczne skecze, jak tak偶e pojawia艂em si臋 w domach koleg贸w. By艂o to czysto hobbystyczne, i z takim te偶 zamierzeniem powsta艂 kana艂 kt贸ry teraz jakim艣 trafem ogl膮da ponad 1 300 tysi臋cy os贸b. Zmieni艂o to troch臋 spos贸b w jaki podchodz臋 do publikowania materia艂贸w (staram si臋 by膰 bardziej systematyczny dobry mi艂y serdeczny ciep艂y s艂odki kochaj膮cy ), ale wa偶ne jest te偶 dla mnie 偶eby to podoba艂o si臋 tak偶e mi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jedno ci odpowiem nie ilo艣膰 lecz jako艣膰 si臋 liczy w seksie. Mam m臋偶a z do艣膰 du偶ym k***skiem i zawsze w pe艂ni mnie zaspokaja. Mia艂y艣my wymian臋 partner贸w gdzie kochanek po nim m膮偶 si臋 ze mn膮 kocha艂 i dopiero z m臋偶em uzyska艂am orgazm. Kochanka r贸wnie偶 przy kolejnych spotkaniach by m膮偶 si臋 dwa razy kocha艂 z ni膮 podczas spotkania. Nie mia艂am 艣mia艂o艣ci odm贸wi膰 i dwa razy z jej m臋偶em i ani razu orgazmu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie ma to znaczenia. Kocham si臋 z osob膮, nie z samym penisem. Nigdy nie por贸wnywa艂am facet贸w do siebie, bo ka偶dy jest inny i ma inne zalety w 艂贸偶ku. Z ka偶dym partnerem by艂o mi wspaniale, bo zgrywali艣my si臋 charakterami w 偶yciu, a 艂贸偶ko to dope艂nia艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ka偶dy robi to samo ale z r贸偶nym skutkiem, mia艂am stosunki z wieloma partnerami i tak naprawd臋 to z ka偶dym by艂o inaczej, a to ilu partner贸w by艂o...nie ma znaczenia ale umiej臋tno艣c***artnera si臋 licz膮.

Udost臋pnij ten post