Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

biekat

Nieśmiały facet . Pomocy!!

Polecane posty

Mam problem z facetem z pracy. Jest on liderem działu na którym pracuje. Zauważyłam od pewnego czasu ze bardzo często się na mnie patrzy obserwuje mnie z daleka kiedy z nim rozmawiam jego buzia się szczerze uśmiecha i patrzy mi w oczy tak głęboko i długo. Strasznie mu się wtedy one błyszczą. Zauważyłam też ze bardzo się krępuje kiedy patrzę na niego z daleka i on to zauważy. Wtedy zaczyna zachowywać się w taki sposób jakby chciał mi pokazać że ma mnie gdzieś. Patrzy na mnie kiedy jest pewny że ja tego nie widze. Wczesniej witał się że mną a teraz nie. Nie wiem jak mam to rozumieć. Bardzo mi się on podoba chciałabym się z nim zapoznać bliżej ale boję się że mnie odepchnie.

Gość gość
może tylko lubi sobie popatrzeć? może i nawet mu sie podobasz czy coś ale tak na prawdę nic od ciebie nie chce i wiedzie udane życie o którym nawet nie wiesz?

Wiem bardzo dużo na jego temat. Ma 30 lat jest sam i właśnie się dowiedziałam że jest bardzo nieśmiały. Nie raz i nie dwa kiedy z nim rozmawiałam w gronie innych osób z którymi pracuje to bardzo się krepowal, haotycznie się wypowiadał i zerkal na mnie nerwowo co chwilę.

Gość gość
Lider działu i nieśmiały? Już chyba prędzej introwertyk, bo jakoś nieśmiała osoba nie kojarzy się z liderem.

Gość gość
Onieśmielasz go

Gość czizas
a wolalabys hojraka?

Gość gość
A ja nie lubie zbyt pewnych siebie czy takich macho co to nie oni..juz wole niesmiałych..dodam ze jestem ładna i pewnie niektórych oniesmielam a znowu ci odważni mi jakos nie pasują

Gość gość
Skoro dyskretnie ci się przygląda to z pewnością jest Tobą bardzo zainteresowany lecz nieśmiały/ Spróbuj zagadac pierwsza gdy nadarzy sie okazja .

Gość gość
Działaj dziewczyno.

Gość gość
Teraz albo spotyka się pewnych siebie , aroganckich z rozbujałym eo facetów albo własnie delikatnych , uczuciowych i nieśmiałych którzy tracą bo bojąc sie odrzucenia w skrytości marzą o spotkanej dziewczynie nie mając odwagi zrobić pierwszego kroku . Dziewczyno-autorko chyba ten chłopak to własnie taki nieśmiały romantyk więc jeśli ci zacznij działać pierwsza.

Gość gość
O cos mi pourywało tekst więc poprawka . Miało być ---rozbuchane ego--- i zakończenie ---więc jeśli ci na nim zależy to zacznij działać pierwsza.