Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwna praktyka na portlau randkowym

Polecane posty

Gość gość
Litości, autorze, tylko nie waz sie wchodzic na te szkoły podrywu i inne bzdety. Owszem, to działa, ale na prymitywne , puste laski, a Ty chyba szukasz normalnej dziewczyny do związku. Normalna i inteligentna kobieta to Cię pogoni po takim podrywie, jaki prezentują takie "szkoły podrywu". I zabije śmiechem, bo to działa tylko na puste dziunie.

Gość gość
ja szukam normalności w życiu , ale chyba mi to nie jest dane...

Gość gość
Gościu 11.44 ogladałeś \łaś ten program ? to nie jest żadna szkoła lecz reality , naprawdę warto tam zerknąć, tamci chłopcy po prostu na żywo próbują rozmawiać z dziewczynami spotkanymi np. na ulicy a trener mając ich na podglądzie i podsłuchu póżniej omawia z nimi ich zachowanie .

Gość gość
Nie, nie musze. Już się dosyc naoglądałam. Zamiast tego lepiej poćwiczyć prace nad soba, może na jakiejś terapoii, może rozmawiająz z bliskimi. Jak człowiek zna swoją wartość i nie będzie zakompleksiony, zagadanie do obcej kobiety nie będzie żadnym problemem i nie potrzebne będę żadne techniki uwodzenia.

Gość gość
11:28 Przeraża mnie hipokryzja,zakłamanie i fałsz. Nie ma reguły. Życie po latach pokazuje czy trafiłaś (eś) czy nie ma Uczą się oszustki i oszuści by tylko chwycić kasę, nieruchomości itd. Nawet będą kilka dni kupę sprzątać żeby dostać domek od czyjejś babci w niby testamencie. Mnóstwo oszustw nie wychodzi na jaw bo mało kto ma pieniądze by się sądzić.

Gość gość
Miałam konto ze dwa razy i po czasie po prostu je kasowałam. Nie spotkałam się nigdy, a pisanie umierało śmiercią naturalna. I faceci są tam dobrzy i baby nie są lepsze. Jeden misio napisał mi, ze możemy się spotkać jeśli przyjadę do jego miasta haha, odpisałam, ze droga taka Sama i to chyba lepiej wyglada, jeśli to chłopak przyjeżdża pierwszy.

Gość gość
No tak. A potem płacz, że. On był taki słodki, albo sladka. Oszukał w mnie ach oszukała mnie itd.. Interes się liczy

Gość bluebox
Nie odpisują albo długo każą se czekać na odpowiedź - bo mają Cię w d***e Jakby była zainteresowana to odpisywałaby na bieżąco. Poza tym jak chodzi o dziewczyny (tak, dziewczyny - nie kobiety bo to mentalne gówniary niezależnie czy lat 16 czy 24) to przebywają tam same próżne pustaki, które muszą się masturbować swoim rozbuchanym ego (zastanawiam się czy w dniu kiedy te k*rwy pozdychają to będzie pogrzeb czy normalnie śmieciarka przyjedzie). Męska część takiego portalu zaś to albo spedalone lalusie albo skrzywdzeni przez naturę desperaci z taką samą pustką we łbach, nie potrafiący złożyć poprawnie nawet równoważnika zdania, spuszczający sie pod zdjęciami kobiet "ale ładna brałbym cie maż z******te ciało krenci mie one". Naiwne cwele myślące, że którakolwiek chciałaby poświęcić im choć sekundę uwagi by na nich splunąć.

Gość gość
Tak naprawdę miałem konto ze 3 lata (z przerwami) teraz włąśnei założyłem nowe i myślałem że poznam ,,, ale się myliłem te portale nadal są przesiąknięte hipokryzją i fałszem, a wchodzą tam zepsute dziewczyny, faceci. Ja już nie piszę do tej dziewczyny , nie mam na to sił, ale cholernie tęsknie za miłością. Portale randkowe mi się już przejadły, chyba macie rację szkoda na to czasu

Gość gość
Bo trzeba uważac , oszustów nie brakuje. Do mnie pisał taki jeden, nie z mojego miasta. Okazało sie, ze ma żonę i 2je dzieci, ale podobno się rozwodził i koniecznie już natychmiast chciał się ze mną spotkać, jak się dowiedział, ze mieszkam sama, pracuję i mam własne mieszkanie i żadnych dzieci. Ciekawe, czy jego zona o tym wiedziała. Inny zaś skrytykował mnie po pierwszym zapoznaniu, ze na zdjęciu inaczej wyglądałam (zdjęcie zrobiłam może 2 miesiące wcześniej, jak stałam koło drzewa w parku, bez żadnych tam fotoszopów). Ale ogólnie rozmowa się nie kleiła, więc dałam sobie z nim spokój, bo był niemiły. Jeszcze chciał na koniec bym, dorzuciła się do jego obiadu.

Gość gość
ja już nie raz się przejechałem i dzisiaj chyab usuwam konto, nie chcę mi się tam dłużej siedzieć i łudzić się że jakaś się znajdzie

Gość gość
Ja już dawno skasowałam.

Gość gość
Człowieku, przeciętne laski na portalach randkowych dostają 10 miliardów komplementów od napalonych, skamlących białorycerzy i pantofli. Nie masz tam czego szukać, bo żeby tam znaleźć kobietę to trzeba być facetem z wyglądu 10/10 z mocami nadprzyrodzonymi, siedzącym na ropie naftowej, a i wtedy masz szansę tylko na jakąś przeciętną szprychę.

Gość gość
usunąłem jestem zadowolony !!! wreszcie!! a teraz uciekam do normalnego życia , dzięki za odpowiedzi :)

Gość gość
dobrze zrobiłeś, ja też szukam poza internetem.