Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Taxe opinie

Polecane posty

Gość gość

cześć, szukam biura rachunkowego online. Czy ktoś z Was korzystał z taxe? Znalazłam w internecie taką firmę i ciekawa jestem opinii na ich temat. Korzystacie?

Gość taxe opinie
moja znajoma kiedyś wspominała, że obsługuję ją chyba taxe, ale nie wiem czy akurat online zapytam i się odezwę

Gość radzio87
nie jest łatwo znaleźć dobre biuro rachunkowe online. W taxe opinie są raczej pozytywne, ja udzielam sie czesto na roznych forach ksiegowych i nie znalazlem nic negatywnego

Gość gość
to nie znaczy, że taxe opinie są pozytywne :) hehe :) dobre jak nie ma żadnych to są okej ?? :D [taxe opinie] najpierw pytaj potem pisz a nie obiecujesz a potem pewnie sie nie odezwiesz :P

Gość radzio87
zapytałem właśnie, jak nie znasz człowieka to się nie wypowiadaj!!!! sory ale ona ma stacjonarnie tam księgowść a nie online....

Gość gość
jeżeli chodzi o opinie to ja sparwdzam zawsze na http://www.ksiegowosconlineranking.pl/ polecam w komentarzach mnóstwo odpowiedzi od klientów. poszukaj czy też piszą jakie taxe opinie posiada pozdarwiam

Gość taxe opinie
jak się dowiem to napiszę spokojnie

Gość gość
polecam ten ranking, który wcześniej był podany bo tam udzielają się klienci różnych biur i możecie poznać prawdziwe opinie kto z czym się spotkał na tej podtsawie można wybrać biuro dla siebie poznać ceny i opinie również w taxe opinie są tam napisane.

Gość Jarek Eksięgowy
http://www.eksiegowy.com.pl Biuro online z indywidualnym księgowym, którego masz na e-mail, Skype, telefonie a nawet na Slacku. Dokumenty mailem lub Dropboxem. Podstawowa firma to koszt 49 zł miesięcznie.

Gość taxe opinie moje spostrzeżenia
spotkałam się z różnymi opiniami na temat różnych biur rachunkowych dla mnie pomocny okazał się http://www.ksiegowosconlineranking.pl/ ten ranking jest jak dla mnie odzwierciedleniem rzeczywistości.

Gość gość
dzięki za ranking zwykle nie korzystam z takich danych, ale tam czytałam sporo wypowiedzi i ocen innych osób wiarygodnych zresztą bo z jedną osobą kontaktowałam się później mailowo. Dzięki taxe opinie też są spoko jak widać ale sama jeszcze nie korzystałam, na jakie biuro się wy zdecydowaliście i dlaczego??? bardzo mnie to ciekawi, bo nie chcę zmieniać biura później po dwóch czy trzech miesiacach jakby nie było oddaję komuś w ręce sprawy mojej firmy prywtane dane więc od razu chciałąbym mieć pewność że moj wybór jest słuszny

Gość gość
a jakie są ceny w tym taxe?

Gość gość
No cennik to pewnie na stronie maja

Gość gość
taxe opinie moje są różne bo zależy na kogo trafisz. ale jeśli chcesz coś załatwić to załatwisz, tylko ja zmieniłem biuro ale to jak kto chce, ja wolę obsługę online