Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śmieszy mnie jak sędzina która zabrała matce dzieci użala się nad swym losem

Polecane posty

Gość gość
no to teraz wszyscy obrońcy dzieciątek, niech powiedza ile z was dobrze zniesie sytuację jak wasz maż do waszego małego mieszkania przyprowadzi kochanke na stałe i będzie ja grzmocił regularnie nie przejmując sie wami i dziećmi?

Gość gość
Tak też myślałam, że to k***a ojca dzieci donosy pisała, żeby się dzieci z domu pozbyć.

Gość gość
Zanim zapadła ta decyzja,dawał Bałutom szanse na poprawę warunków wychowania dzieci, które mieszkały w ciasnym, 37-metrowym mieszkaniu. W lipcu ub.r., na pięć miesięcy przed odebraniem dzieci, sąd ograniczył rodzicom władzę rodzicielską i ustanowił im kuratora. W tym czasie mieli posprzątać mieszkanie, usunąć z niego zwierzęta (trzy psy i królika, chomika oraz akwarium), bo w mieszkaniu nie było czym oddychać. Panował w nim skrajny bałagan, ciasnota i brud. Dzieci nie miały kącika do nauki, lekcje odrabiały na skrawku ławy lub na wersalce. - Najmłodsze dziecko spało w wózku na klatce schodowej Z oswiadzenia sadu wynika ze rodzina pierwszy raz kuratora miala juz w 2006 roku. W domu smierdzi psem bo nikt z nim nie wychodzi i pies w domu sie zalatwia. Rodzina ma dom ale w nim nie mieszka bo wymaga uporzadkowania- wola siedzieć w tym jednym pokoju:tesciowa, oboje rodzice , kochanka i dzieci

Gość gość
no dalej obrończynie tatusia i mamusi, tak wam sie podoba taki układ w domu ? takie to dobre dla dzieci jak sie matka i kochanka za kudły targają z powodu jednego f...?

Gość gość
W tym czasie mieli posprzątać mieszkanie, usunąć z niego zwierzęta (trzy psy i królika, chomika oraz akwarium) xxx To ile w końcu tych psów było? xxx W domu smierdzi psem bo nikt z nim nie wychodzi i pies w domu sie zalatwia. xxx Tylko z jednym nie wychodzili, że lał w chałupie, a z pozostałymi wychodzili, tak? Czy może jeden pies się na chwilę roztroił? :D

Gość gość
no to teraz wszyscy obrońcy dzieciątek, niech powiedza ile z was dobrze zniesie sytuację jak wasz maż do waszego małego mieszkania przyprowadzi kochanke na stałe i będzie ja grzmocił regularnie nie przejmując sie wami i dziećmi? xxx Do mojego domu żadna k***a nie wejdzie. Prędzej ja ją zatłukę do szamba wrzucę. :D

Gość gość
Tylko z jednym nie wychodzili, że lał w chałupie, a z pozostałymi wychodzili, tak? Czy może jeden pies się na chwilę roztroił? a jaka to różnica ile g...mieli w chałupie skoro ewidentnie tatus trzymał w jednym pokoju z dziećmi swoja kochanke, myslisz ze nie pukał jej w nocy myslac ze dzieci spia

Gość gość
A czyj to było mieszkanie?

Gość gość
Do mojego domu żadna k***a nie wejdzie. Prędzej ja ją zatłukę do szamba wrzucę. weź juz leki, ok?

Gość gość
Wierzyć mi się w to nie chce, że kochanka mieszkała w ich mieszkaniu. To pewnie taki sam kit jak i z tym psem co się nagle roztroił.

Gość gość
Kochanka to z zemsty pisała te donosy anonimowe i powinna tak po ryju dostać, żeby jej łeb do trumny nie pasował.

Gość gość
Wierzyć mi się w to nie chce, że kochanka mieszkała w ich mieszkaniu. To pewnie taki sam kit jak i z tym psem co się nagle roztroił. no cóz, tesciowa -matka ojca dzieci to potwierdza, a tez z nimi mieszka wiec chyba wie

Gość gość
Do mojego domu żadna k***a nie wejdzie. Prędzej ja ją zatłukę do szamba wrzucę. weź juz leki, ok? xxx Sama weź leki skoro ci się wydaje, że jakaś k***a może wejść do mojego domu i jeszcze w nim mieszkać. :D

Gość gość
A ja się pytam po raz kolejny czyje to mieszkanie było?

Gość gość
jego matka to schizofreniczka tak samo jak ta kochanka

Nie dajmy się zmanipulować - owszem, bardzo łatwo jest wzruszyć ludzi tragiczną historią dzieci odebranych przez bezduszne prawo rodzicom, ale rzadko kiedy rzeczywistość jest równie jednoznaczna, jak takie opowiastki.

Gość gość
nie wierzę, że poszło o psa. Musiało być coś więcej, jakieś zaniedbania, możliwe, że matka lub ojciec zachowywali się hmmm "niegodnie" np pili alkohol, uprawiali seks przy dzieciach.

Gość gość
PO uchwaliła ustawę zrównującą "biedę" (szeroko rozumianą) z przemoca domową. W rzeczywistości chodziło o handel dziećmi. Największe wzięcie miały dzieci z rodzin normalnych, bo te z rodzin prawdziwie patologicznych sprawiały kłopoty wychowawcze i nikt ich nie chciał. Nigdy nie odebrano dziecka cygance choćby dzieciak był brudny i kradł, a sami cyganie leżeli w sztok pijani. Zabierano dzieci tylko od normalnych matek. Dopiero Zbigniew Ziobro zahamował ten haniebny proceder gdzie dziećmi handlowano do rodzin zastępczych. Za jedno dziecko państwo płaciło 2500zł/miesięcznie. Wystarczy, że niewielka częśc z tego skapnęła pracownicy socjalnej, która dziecko wyszukała, prawnikom i sędziom za prawne odebranie dziecka i przehandlowanie do rodziny zastępczej.

Gość gość
2500 za dziecko to faktycznie jest się czym dzielić i to jeszcze na tyle osób :D

Gość gość
To śmieszne, że niektóre "sędziny" (tfu!) za dowód uznają anonim. A jak ja napiszę, że sąsiad lata na Marsa bez prawa jazdy to też przyjda i zaaresztują mu dzieci? W normalnym kraju taka sędzia przestała by być sędzią w 10 minut po ujawnieniu takich faktów

Gość gość
14.40 ot bzdury

Gość gość
2500 za dziecko to faktycznie jest się czym dzielić i to jeszcze na tyle osób obawiam sie ze zaden sędzia za 2500 by nie zaryzykował, a trzeba jeszcze obdzielić pół sadu i ćwierć miasta

Gość gość
To śmieszne, że niektóre "sędziny" (tfu!) za dowód uznają anonim. A jak ja napiszę, że sąsiad lata na Marsa bez prawa jazdy to też przyjda i zaaresztują mu dzieci? W normalnym kraju taka sędzia przestała by być sędzią w 10 minut po ujawnieniu takich faktów i tłumacz trepowi, ze rodzina ma regularne kłopoty z sądem rodzinnym od 2006 r, że powodów interwencji było więcej, że tatuś ma kłopoty z prawem a tłuk tylko słowo donos usłyszał.

Gość gość
nie wierzę, że poszło o psa. Musiało być coś więcej, jakieś zaniedbania, możliwe, że matka lub ojciec zachowywali się hmmm "niegodnie" np pili alkohol, uprawiali seks przy dzieciach. xxx No pewnie się małżeństwo godziło i dlatego trzecie dziecko zrobili, a porzuconą kochankę szlag trafił. :D Powinna d***** wpierdziel dostać.

Gość gość
No pewnie się małżeństwo godziło i dlatego trzecie dziecko zrobili, a porzuconą kochankę szlag trafił. smiech.gif Powinna d***** wpierdziel dostać. a tesciowej o co chodziło?

Gość gość
teraz ta matka odebranych dzieci powinna pisać donosy na kochankę że jest dilerką i narkotykami handluje że ma nielegalną broń w chałupie itd

Gość gość
teraz ta matka odebranych dzieci powinna pisać donosy na kochankę moze niech sie lepiej dziećmi zajmie

Gość gość
a tesciowej o co chodziło? xxx Może chora psychicznie, albo nie lubiła synowej i chciała jej dopiec. Mało to takich wrednych, starych szmat?

Gość gość
Może chora psychicznie, albo nie lubiła synowej i chciała jej dopiec. Mało to takich wrednych, starych szmat? taa, a moze niekoniecznie chciała zeby synus wszystkie d... do niej sprowadzał na utrzymanie