Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie kupujecie ciuszki dla niemowlaka

Polecane posty

Gość gość

Chodzi mi o wyprawkę rożek kocyk kaftaniki , body , śpioszki możecie podać jakieś adresy stron internetowych . Co kupujecie na wyprawkę letnia? ??? Mam termin na koniec czerwca

Gość gość
stacjonarnie

Gość gość
Ubrania na H&M, Lindex, Next, czasem F&F w Tesco lub Zara, Kappahl. Rożki/kocyki/ prześcieradła jakies handmade lub allegro.

Gość gość
Ja nie kupuję ,zbieram z OLX jak ktoś oddaje za darmo, później jak moje dziecko wyrasta to oddaję dalej.

Gość gość
Ubranka kupowałam właściwie tylko stacjonarnie, trochę używanych, masę dostałam od rodziny, trochę na wyprzedażach, a trochę przy jakiś akcjach- nawet teraz masz w Lidlu i w Tesco promocje na ciuszki dziecięce, warto zajrzeć, wychodzi tanio. Rzeczy typu rożek, ręczniki, pieluchy flanelowe, kocyki, plus wszystkie artykuły higieniczne- podkłady dla mnie, do przewijania, wkładki laktacyjne, gaziki, nożyczki, szczotki do włosów, butelki, woreczki do sterylizacji i na mleko- no wszystkie akcesoria dla mnie i dla dziecka, na Allegro. Praktycznie wszystko tylko u dwóch sprzedawców, HubiWorld i baby-mix.

Gość gość
Wcale nie wychodzi tanio, ciuszki dla dzieci mają kosmiczne ceny, ostatnio widziałam w Tesco 3 bodziaki za 45 zł.. szok normalnie ,albo jedno pajacyk za 25 zł ,pogięło ich ,w życiu bym nie wydała tyle pieniędzy bo co potem z tym zrobić? ludzie nie kupią, chcą wszystko za 2 lub 3 zł a najlepiej za darmo.

Gość gość
Ja najwiecej kupiłam w f&f w Tesco ale mam tez ciuszki z pepco, smyka i h&m.

Gość gość
Szafa bobasa na internevie tanio i dobre gatunkowo. Nie lubie sieciowek bo duzo ciuchow jest niepraktyczne np body 56 wkladane przez glowe- porazka. Ciuchy przemysl by byly rozpinane tam gdzie potrzeba. No zestawy na olx używane tez sa oki;) pierwsze rozmiary raczej nie powinny byc zniszczone.

Gość gość
Wszędzie. Rożek i poscielnitp od razu lozeczkoem dużo rzeczy w hurtowni dziecięcej ale też w sklepach stacjonarnych mam trochę czasu jest sporo wyprzedaży itp można odrobinę zaoszedzic

Gość mattka85
Nie ma co kupować w najtańszych sieciówkach bo może zakończyć się uczuleniem dzidziusia. Moja przyjaciolka miala taki problem i długio maleństwo dochodziło do siebie. My kupiliśmy taką wyprawkę http://shop.deareco.com/pl/p/Wyprawka-dla-noworodka/147