Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja bratowa wysmiala moj sweter

Polecane posty

Gość gość

Brat i bratowa sa majętnymi ludzmi , brat się dorobil ona siedzi z dziecmi w domu. Faktem jest , ze maja bardzo w domu luksusowo i ubierają się "na bogato" chociaż tez nie sa to firmowki ani rzeczy z dobrych tkanin ot po prostu caly czas ma cos nowego. Niestety maja we krwi wyśmiewanie ludzi biedniejszych, brzydszych , w jakims stopniu gorszych, nawet chorych dzieci nie oszczedzaja. Na ostatniej wizycie w swieta bratowa wysmiala mój sweter ( który nie był z lumpexu) ze pewnie z lumpexu i kosztowal 1zl. dlaczego ludzie sa tak podli i wredni?

Gość gość
Gdzie się takie debilki rodzą jak twoja bratowa, nie rozumiem ludzi i świata,

Gość gość
Dlaczego wyśmiewają? Bo nie czują się pewni. Bogaci z urodzenia, pewni swojej pozycji finansowej tego nie robią. Niezbyt mądrzy którym uda się skończyć studia w Koziej Wólce wyśmiewają tych po zawodówce, przeciętne dziewczyny z zaszpachlowaną twarzą wyśmiewają te które się nie malują, zaciągający kredyt na mercedesa wyśmiewają sąsiadów w matizie itd. itd.

Gość gość
Moze tak sobie zażartowała. Mój brat ktory nienawidzi lumpeksow ,nieraz zlapie za rekaw jakis moj sweter i tez dla jaj sie pyta ile ważył? Ze niby z lumpka to mam. Ale ja nie obrazam tylko smieje sie z tego.

Gość gość
Bratowa leczy kompleksy. Podkreśla w ten sposób swój status materialny. Czuje się z niego dumna. Możliwe, ze w ogóle jest osobą bardzo złośliwą, koleżance nie przytnie, bo by po pysku dostała, to robi to w rodzinie. 13:55 . Bogaci z urodzenia, pewni swojej pozycji finansowej tego nie robią. - Tak? Mogłabyś się nieźle zdziwić.

Gość gość
Może ale ja się do tej pory z tym nie spotkałam. Z olewaniem pobłażaniem tak ale z wyśmiewaniem ze strony takich ludzi nigdy.

Gość gość
jeśli jakas dziewczyna zajdzie w ciaze przed slubem to ja wysmiewaja i nazywaja d******* ku..a. Nie maja studiow sa prostymi ludzmi, brat ciężko pracuje zagranica i stad ma kase. W rodzinie się wszyscy smieja , ze on jej nie bzyka bo go nie ma i dlatego ona taka jest zolza.

szuka pewnie dziury w całym.. nie masz się czym przejmować :)

Gość gość
Tj. straszna osoba , gdybym wam napisala o wszystkich jej wybrykach to byscie nie uwierzyli. Wiedzma , czarownica, baba-jaga.