Jurapark krasiejów opolskie 0 Napisano Kwiecień 18, 2017 Up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jurapark krasiejów opolskie 0 Napisano Kwiecień 18, 2017 W dniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jurapark krasiejów opolskie 0 Napisano Kwiecień 18, 2017 W dniu dzisiejszym świecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 18, 2017 a kto cię tam niby wpuści ubezwłasnowolniony, upośledzony przygłupie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jurapark krasiejów opolskie 0 Napisano Kwiecień 18, 2017 Dobrze wiesz ze do Niemiec nie ma wiz ani paszportów bo to kraj w UE i ile razy mam ci powtarzać że nie jestem ani upośledzony ani ubezwłasnowolniony ani częściowo ani całkowicie ile razy mam ci to powtarzać chyba lepiej wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jurapark krasiejów opolskie 0 Napisano Kwiecień 18, 2017 Podaj mi chociaż jeden powód dlaczego wg ciebie jestem przygłupem a wg ciebie jak ty dajesz fotę gołej doopy to wg ciebie jesteś normalny tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jurapark krasiejów opolskie 0 Napisano Kwiecień 18, 2017 Odnieś się do tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach