Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK DOPIERDALIĆ SĄSIADOM?

Polecane posty

Gość gość

Proszę o srawdzone sposoby żeby te k***y się wyprowadziły

Gość gość
Uważaj żeby sąsiedzi tobie nie dojepali.

Gość gość
Czym Ci podpadli?

Gość gość
Garnek z wodą pod sufitem i basy dojebać. U Ciebie będzie cisza jak makiem zasiał a oni zwariują od dudnienia.

Gość gość
generalnie to albo nowobogacka świnska inteligencja albo j****e nieroby te moje sąsiady... na początek to bym z chęcią udupił sąsiada recydywste tylko nie wiem jak- może bym go sprowokował żeby mnie pobił ?

temat wbrew pozorom jest nie taki łatwy..bo najpier trzeba zdać sobie sprawę iż jak się im dop.. to szuka się wrogów zaczynając od tych najbliżej czyli sąsiadów.Wtedy to wraca do nas a w zależności co to był za numer może być nawet łatwe do sprawdzenia. Wszystko wymaga przygotowań i pytanie czy warte jest zabawy,czasem jeśli to jakaś patalogiczny sąsiad prędzej czy póżniej straci się sam właduje w kłopoty i będzie spokój... W anglii są małe firmy które potrafią uprzykrzyć życie złym sąsiadom,robią mu telefony w nocy,albo nachodzą co chwilę niby w jakiś tam sprawach,robią to sprytnie ,biorą za to jakaś kasę ale niejednorotnie potem zgłaszający proszą by zaprzestać bo ludzie są wykończeni..albo wręcz chcą się przeprowadzić ...był takie reportaż o tym kiedyś w naszej tv..lata temu...

Gość gość
no dobra patologia sama się może wykończy ale co z pseudointeligentami pracującymi w korpo; tych gnojów już nie tak łatwo wykurzyć; mam działke koło nich może by jakieś wysypisko wybudować albo burdel otworzyć

Gość gość
a może by sprzedał arabom żeby meczet wybudowali i pielgrzymki na te wioche se robili?

Zatargi sasiedzkie, najlepiej takich ignoroawac a gdy ciebie napastuja robic uniki i vbyc na swoim miejscu swiadom zycia i bycia bogiem bedac wszedzie kazda szlachetna i swieta dusza jest na miejscu. :]

A tAk bedac Brahman jotii i byc z CZescia Brahman .A WYMAGA TAKIEGO POMIESZANIA. :classic_cool: :} nikt nie Pamieta bycia B? dziwne. gardze takimi jak wy. :)

Gość gość
co ty p********z ?

tak sobie podtrzymuje sen nieswiadomosci lewej czesci kory przedczolowej . 😠

Tak Zart Nembutsu z Was wydaje mi sie ciekawy i smieszny, beka w hoy. :>

Gość gość
noż k*****ich jak ja ich nienawidzę!!!! oni mają pienądze barany ale ja mam władzę k***a; chuj zmienię plany zagospodarowania przestrzennego i wyj***e droge przez ich chałupe