Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z chłopakiem

Polecane posty

Gość gość

Witam, chciałabym podzielić się z Wami moim problemem, ponieważ nie mam nikogo komu mogłabym się wygadać. Otóż od kilku tygodni mam chłopaka. Był to wymarzony związek, ciągle ze sobą pisaliśmy, chodziliśmy do kina, na miasto, często mnie zaskakiwał, dawał prezenty. Ostatnio to się zmieniło. Piszemy ze sobą tylko jak ja zacznę rozmowę, rzadko gdziekolwiek wychodzimy, właściwie to nie traktuje mnie już jak swoją dziewczynę tylko jak kolegę. Niedawno przeglądając Facebooka zauważyłam, że skomentował zdjęcie mojej znajomej i pisał do niej serduszka. Martwię się co się stało, że tak się zachowuje, proszę o pomoc.

Gość gość
Ile macie lat? Jemu juz opadl zapal, znudzilas mu sie chyba, teraz moze poluje na Inna (Twoja znajoma?). Jakis niestaly w uczuciach...nie wykazuj inicjatywy, tez go olewaj, mozesz tez jakos wylewnie skomentowac zdjecie kolegi...zobaczysz jak on zareaguje

Gość nsh
Ile macie lat? Powodów może być wiele, od zdrady do prób wzbudzenia twojej zazdrości.

Gość gość
Prawdopodobnie traktowałaś go jak kolegę. Kobieta też może skończyć w freindzone...

Gość gość
Tak się właśnie kończy gdy zabiega tylko jedna strona, może poczuł że tylko on się stara, a ty niewiele dajesz od siebie, więc siłą rzeczy w takiej sytuacji każdy zacznie się rozglądać za kimś innym.