Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Filifionka072296

podskórne krostki!!

Polecane posty

Pomocy! od jakiegoś czasu w okolicy brody wyskakują mi podskórne grudki, są one ciężkie do wyciśniecia, a jeśli już próbuje sie ich pozbyć to wychodzą takie cienkie niteczki a potem strasznie się roznoszą i strasznie długo się goją. Obecnie moja twarz wygląda jak pole minowe :( Używam kremu manuka z ziaji do tego żel również z serii manuka i do tego żel z ziaji med własnie na łojotok i trądzik. Punktowo używam maści BENZACNE (tego o niższym stężeniu), mam też pastę cynkową i maść ichtiolową. Proszę poradzcie mi coś na to i na przebarwienia a także na szybsze gojenie bo juz wariuje !

Gość gość
Ja tak mialam.A wszystko przez bakterie yersinia w jelitach.Antybiotyk je zabił i juz tych krostek podskórnych nie mam.

Gość gość
Jako, że od dawna zmagam się z problemem skóry trądzikowej, wybrałam się na konsultację do dermatologa w kliniki Dr Legrand. Pani doktor zaleciła mi kurację kwasami Salipeel LIC. Zastanawiałam się czy kuracja będzie skuteczna. Pani kosmetolog, przed zabiegiem wyjaśniła mi dokładnie jego działanie i to co będzie się działo z moją skórą. Zabieg, sam w sobie był bardzo szybki. Kosmetolog, zadbała o mnie. 3 dni po zabiegu moja skóra się złuszczać, zgodnie z informacją tak miało się dziać. Jestem już 3 tygodnie po pierwszym zabiegu i widzę znaczną poprawę. Za tydzień mam kolejny zabieg. Polecam wszystkim klinikę za bardzo wykwalifikowany personel, wspaniałe wnętrze oraz kawę na wynos.

Gość gość
jesli standardowe sposoby nie pomagają, to może warto umówić się na konsultacje do kosmetologa lub konsultacje dermatologiczne? Ja miałam takie spotkanie w https://wellderm.pl/. Doświadczeni specjaliści na pewno pomogą dobrać takie metody walki z tym problemem, które będą najlepsze dla Ciebie. W moim przypadku taka indywidualna wizyta okazała się pomocna.