Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poco mi te studia sa

Polecane posty

Gość gość

zostały dwa semestry ja juz sie wypaliłem nic mi nie wychodzi przestaje wieżyc w boga nienawidzic zaczynam kolegów zato ze zdaja nie nienawidze powoli uczelnie zato ze tyle tego jest za warunki zato zemi to nie wychodzi zato ze pewnie bede rok w plecy bo mi się nie uda pozdawać. ani to przerwać nie moge bo 3 lata w plecy ani sie zabić ani tepozdawac bo tego zadużo jest ponad moje siły ani sciagac bo jedni z gorszych wykłodowcuw nienawidze ich zato ze tak naj***li materiału na przed ost semestr . oczywiscie koledzy musza pozdawać aja jak zawsze musze poprawiac i hujowiny a chyba sie w****ina kolegow tak pierniczyli nie umiemy a pozdawali xd na 4 i pewnie zwolnienia bedamieli aja egzamin k***a ansie zabic iniebede miał egzaminu to jest wyjscie wsumie !

Gość gość
haha juz mam monitor od laptopa w dwóch miejscach pęknięty ;/ coza zj****e zycie zaraz sie to zesypie /..

Gość gość
dlatego ja zrezygnowałem po pierwszym semestrze (zaliczony bez problemów) z kierunku który absolutnie by mi się nie przydał w przyszłości

Czy aby na pewno to studia ? Może Ty w gimnazjum siedzisz jeszcze ? Powtórz materiał z podstawówki, szczególnie język polski, bo oczy mnie PIEKO :classic_cool:

Gość gość
j***e mnie to