Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tylko wygląd się liczy u kobiet nic więcej dlatego zostanę sam do końca życia

Polecane posty

Gość gość

kosmicznie przystojny facet takich oczekują kobiety

Gość gość
Guzik prawda. Ale nie lubią marud i narzekaczy. Więc weź tyłek w garść, a zobaczysz, że Twoj wyglad nikogo nie obchodzi.

Gość gość
gość dziś Obchodzi, bo już wiele lat się starałem o dziewczynę.

Gość gość
Zastanawiające, że o tym, iż kobiety lubią tylko przystojnych i bogatych mężczyzn mówią zazwyczaj faceci, którzy są mało rozgarnięci, smutni i sfrustrowani. Kiedy się koledzy nauczycie, że kobiety lubią zabawnych gości, którzy będą umieli je zabrać na szaloną wycieczkę, podarować bukiet polnych kwiatów, ale jednocześnie będą konkretni, wspierający i nie będą ciepłymi miśkami. Ja sam jestem zwyczajnie brzydki, niski, okrągły, z pucołowatą twarzą. Pracuję w sklepie z telefonami, więc nic wielkiego. Ale mam swoje pasje i umiem potraktować kobietę jak przyjaciółkę najpierw ją poznając, a dopiero potem myśląc, czy coś może z tego być. Nie na odwrót. Nigdy nie miałem problemu z kobietami. Mam mnóstwo koleżanek, ale z wyboru jestem sam. Po prostu nie czuję do żadnej nic więcej. Facet nade mną ma rację - Ty byś chciał dziewczynę, która narzeka jaka to jest brzydka i głupia i że nikt jej nie zechce? Komu potrzebna depresja i desperacja u boku?

Gość gość
gość dziś Na takich nie zwracają uwagi!! Tylko wygląd się liczy nic więcej sam to wiele razy przerabiałem możesz być cudowny, boski jak nie wyglądasz jak ciacho to zapomnij o związku.

Gość gość
zostan sam,poco chcesz rypac?,zrobisz syna pudzie na sojne urzna mu łeb a sczesniej bedziesz niewolniczo pracowal zeby go wykarmic i wyksztalcic badz madry lepiej jepadz dmuchane lale sa tansze wyplaty nie wolają i bólu niebedzie jak dziecko wczesniej umrze ,jebać lale,jebac lale vumowe oczywiscie ;-) :-P

Gość gość
Jesteś brzydki czy niezadbany? To pierwsze nie istnieje bo kazdemu podoba sie cos innego, a to drugie, to po prostu sie ogarnij. Idź do fryzjera, zmien garderobe i przestan grzac jaja przed kompem i uzalac sie. Znajdz jakies interesujace hobby. Starac sie jasne, ale nikt nie lubi jak sie lazi za nim jak stalker i blaga o uczucie. Ciesz sie zyciem

Gość gość
Do: gość dziś Na takich nie zwracają uwagi!! Tylko wygląd się liczy nic więcej sam to wiele razy przerabiałem możesz być cudowny, boski jak nie wyglądasz jak ciacho to zapomnij o związku No to chyba przeczę Twojemu twierdzeniu, ale na pewno powiesz, że jestem przystojniakiem tylko taki skromniś ze mnie, a na Ciebie uwziął się cały świat. Powodzenia mimo wszystko ;)

Gość gość
gość dziś Już to dawno to przerabiałem! nie jestem brzydki ani zaniedbany one chcą typowego ciacha jak z brazylijskiej telenoweli!

Gość gość
Kobiety mają bardzo podobny gust chcą bruneta z ciemną karnacją z włoskami do góry, wyrzeźbiony z 7% tkaną tłuszczową, idealną twarzą, musi zachwycać każdą kobietę na przejściu żeby mógł się związać z jakąś kobietą.

Gość gość
ale pierdoły wypisujecie, co za zbiorowisko frustratów, to tak jakbyscie powiedzieli, ze wszyscy faceci lubia modelki z wielkim biustem tylko jakos pary na ulicy wygladaja zupelnie inaczej, glupiscie i macie zanizone poczucie wartosci, do psychiatry z tym

Gość nie autor
gość 23:15 "mam mnóstwo koleżanek, z wyboru jestem sam" - tak, oszukuj się dalej, widzisz że przez wygląd żadna Cię nie chce. nie jestem założycielem "tych" tematów.

Gość gość
Stary, mam byłe dziewczyny, ale taki jestem, że do związku podchodzę poważnie i tylko w takie wchodzę. Zabawy i niepoważne relacje nie są dla mnie. Nie gonię za każdą dziewczyną jaka mi się podoba. Nie muszę Ci niczego udowadniać, chciałem Ci pomóc dobrym słowem, a Ty dalej swoje. Co za człowiek :D