Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Manieczki2

Mam problem z dziewczyna

Polecane posty

Otoz witam .. mam dziewczyne, wzielem ja do siebie, jest mloda ladna to juz 4rok razem,, ja bralem ja majac 25 a teraz mam 29 a ona teraz ma 25., wszystko jest dobrze jednak.. zawzze myslalem ze trzeba sie spieszyc uczyc razem zyc, ona byla i jest tak samo wazna.. jednak coraz czesciej mysle jakby to bylo po prostu samemu, lub z dziewczyna ktora poznalem niedawno.. problemy wynikaja z faktu iz moja kbecna dziewczyna jest z domu w ktorym nie tolerune jej rodziny ich zachowac.. klotni , sposobu w jaki sie odnosza.. moze to prozaiczne ale nie to mnie denerwuje.. zauwazylem mase zachowan kiedy ona odbiera wszystko jako atak albo np mowie ze zrobie cos samemu a ona placze mowiac ze ona tez potrafi . I totakie blachostki sa.. mowi ze mnie kocha w lozku mam wszystko ale te drobiazgi mnie denerwuja.. myslalem ze chcialbym byc sam jednak ja chcialbym byc z ta nowa ktora poznalem bo ladniejsza milsza inteligetna z dobrego domu.. wiem ze na poczatku znajomosc wyglada inaczej ale sam nie wiem., tej nowo poznanej nie przeszkadza moj brak prawka bo sama ma auto.. a obecna robi wyrzuty..ta nowa akceptuje, sama jest zaradna wie ze ja kocham motory i to akceptuje.. nie wiem co zrobic.. rozmowa nic nie daje wiec musze chyba brzydko mowiac obecna whrzucic i zwiazax sie z nowa albo byc sam bo ma kase dobra prace i motor a prawko mi nie potrzebne i irytuje mnie ze w 21 wieku kobieta sama prawka miec nie umie nawet jak jej chcialem kupic i auto i dac na prawko..