Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nie warto nosić telefonu w kieszeni?

Polecane posty

Gość gość

Hej, czy rzeczywiście noszenie telefonu w kieszeni jest szkodlwe czy może jednak do kolejna miejska legenda, którą nie trzeba sie martwić?:)

Gość Narkuz
Jest sporo powodów, żeby go tam nie nosić:) Przede wszystkim kwestia zdrowia. W przypadku facetów to moze być nawet bezpłodność. Trochę o tym przeczytałem na stronie matrixmedia i od tej pory zacząłem go nosic w torbie

Gość Narkuz
Dokładnie ten. Już nie wspomnę o wybucjących telefonach. Chyba nikt nie chciałby mieć czegoś takiego w kieszeni w takiej chwili.

Gość gość
No, byly takie przypadki i lepiej ich unikać, nawet jeśli kupujemy flagowe telefony

Gość gość
Samsung już teraz twierdzi, że można te baterie kroić nawet nożem i nic się z nimi nie stanie. W sumie zastanawiam się trochę nad tym ostatniom flagowcem. Będzie trzeba o tym pomyśleć

Gość R0GER
Raczej Ci nie wybuchnie, a sam sprzęt pierwsza klasa. Trochę trzeba oczywiscie wydać, ale nie ma się, co dziwić za taką jakość. W matrixmedia ostatnio oglądałem s8 i s8+. Sam nie wiem, który wybrać.

Gość gość
jepany reklamiarz... :D🖐️

Gość gość
Niby tak, ale ma też większą baterię. Poza tym praktycznie brak ramek sprawia, że gabaryty sprzętu nie są większe od poprzednika.

Gość R0GER
No i poza tym nie trzeba tego sprzetu nosić w kieszeni. Fajnie, że w matrixmedia można dostać całkiem fajną gwarancję