Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pożyczyłem dziewczynie 700zł i nie chce oddać co robic? pomocy

Polecane posty

Gość gość

Majka. Dziewczyna (19latka) wisi mi 700zl (pożyczyłem jej 360zl, potem jeszcze 345zl) + pewnie 150zl dodatkowo, bo miała zamówić mi coś... Poblokowała mnie na fejsie itd. kończąc naszą znajomość (jak to brzmixD). Teraz pytanko do Was, bo chcę zadzwonić do jej ojca, ale niewiem czy to dobry pomysł.

Gość gość
Pożyczki w 15min na Twoje konto http://kredytyk.net.pl od 100zł do 200.000zł Odbierz pieniądze! - Chwilówki na Dowód bez zaświadczeń bik - kredyty przez internet, dla Firm - Kredyt na mieszkanie/hipotekę - Kredyt Samochodowy, pożyczka na dowód bez dochodów - kredyty pozabankowe, gotówkowe i konsolidacyjne Wypełnij krótki wniosek a my do Ciebie bezpłatnie oddzwonimy i przestawimy najlepszą ofertę dla Ciebie!

Gość gość
Stary kawał żydowski. Icek kiedy oddasz mi te 100 zł co ci kiedyś pożyczyłem ? - pyta Mosze Jak wrócę z Rzeszowa - mówi Icek A kiedy jedziesz do Rzeszowa - pyta Mosze Narazie się tam nie wybieram - mówi Icek

Gość gość
A co ma ojciec jej do tego .... Przeciez nie odda za nia Masz nauczke i nie pozyczej nikomu kasy

Gość gość
Właściwie nie masz nic do stracenia, więc możesz dzwonić do jej starego, chociaz pewnie weźmie strone córy. Ja bym jej powiedział, że albo oddaje kase, albo każdy z jej znajomych dowie się jaka z niej naciągaczka i złodziejka. To że cię zablokowała, to nie znaczy że nie możesz wejśc na stronki jej znajomych i nawet z lipnego konta wysłac info, żeby na nia uwazali. Mozesz też postraszyć ją policją, a nawet zgłosić to - wiem, że pewnie nie masz nic na potwierdzenia, ale zawiadomienie mozna zawsze złożyć.

Gość gość
Stary zwyczaj - nie pożyczaj. Ostatecznie możesz zaproponować, żeby Ci w naturze oddała ;)

Gość gość
gość 14:46 ma rację

Gość gość
14:46 No dokładnie, zrób tak jak gość mówi

Gość Kazicki
Dlatego ja, kiedy jakiś znajomy prosi mnie o pożyczkę to polecam wziąć sobie pieniądze z feniko. Kiedy ja potrzebowałem pożyczki, to też się tam zgłosiłem i od razu mi pomogli, wolałem nie pytać znajomych

Gość gość
wejdź na www.loanme.pl :)

Gość gordzii
Jak musisz na szybko miec te pieniadze, to zajrzyj do kredytow chwilowek - na pewno Ci pomoga