Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monia45

Moj facet to brudas.......

Polecane posty

Gość gość
Przeczytalam topik ehh... autorko po 1 nie irytuj sie tak bo pisząc tutaj moglas siesie spodziewac zarowno praktycznych rad jak i chamskich odzewow - takie kafe :p a po 2. Rada z zapuszeniem sie - spoko :D dlaczego nie potrafilabys ? Ktos tam napisal o 3 dniach to co nie dalabys rady 3 dni poświęcić z nadzieją ze to moze sie udać ? :p ale mysle ze zwyczajny ponysl poprzednika z 22:43 to jest to ! Jak nie prośbą to groźba. Jesli rozmowa i proszenie nienie pomaga to zostaje awantura, moze jak siesie wkurzysz w koncu i mu w twarz wykrzyczysz to co nam tutaj :)

Gość gość
Jak autorka zrobi awanture to bedzie leciala z powrotem do Polski nie samolotem tylko na kopach! Zamienila jednego debila na drugiego, ktory rownuez jej nie szanuje tylko dla odmiany od tamtego smierdzi - przeciez on rowniez jak i jego poprzednik pokazuje autorce "kto tu rzadzi"

Gość gość
nic innego nie możesz zrobić tylko upominać i pilnować żeby poszedł do łazienki i się ogarną, zabierać brudne majty spod nosa do prania, żeby wziął czyste, no jak z dzieckiem. Nakazywać mu pójście do łazienki i ogarnięcie się, i gadaj mu, że dla Ciebie to ważne jak się zapyta po co? Powiedz dla mnie bo ja lubię jak pachniesz, kup mu perfumy, antyperspirant, zanim połozy sie obok ciebie ma iść się umyć i użyć antyperspirantu, paznokcie ma obcinać same, a nie ty. Gadać, gadać i jeszcze raz gadać przed snem, przed wyjściem, przed obiadem, pilnuj zmiany podkoszulek i skarpetek, sprawdź w jakich butach chodzi, jak sztuczne to wymienić na skórzane, żeby noga się nie pociła. Jak go palce nie bolą, jak ma takie długie paznokcie u nóg, przecież się gniotą w obuwiu:) Jak z dzieckiem i konsekwencja i stanowczość nie ma seksu jak się nie umyje, nie ma dotykanie i pocałunków jak zechce pocałować, pokaż łazienkę i powiedz zęby, ręce, buzia. Mów mu żeby dbał o siebie bo ty nie chcesz, żeby ludzie go mieli za brudasa, że jest fajny człowiek, ale niestety zapachu nie ukryje i ty go kochasz więc z nim jesteś, ale ludzie mogą poczuć i wiele rzeczy złych sobie o nim pomyśleć uświadom go, że czuć od niego, że widać i że to po prostu wstyd, chyba nie chce uchodzić publicznie za brudasa?

Gość gość
09:52 -- 10000% w temacie ! dokładnie tak zrób jak mówi poprzedniczka autorko ;) i wgl moze jak będziesz mu ciąge gderać nad uchem to moze w końcu jak nie ze wzgląd na szacunek do ciebie i twój komfort ( bo jak widać o to akurat wogóle nie dba i mu to zwisa ) to moze chociaż dla swojego własnego swiętego spokoju się nauczy że umycie sie bedzie wiazać się z brakiem gderania ^^

Gość gość
TIRowiec z UK.....syf , kiła i mogiła ;)

Gość gość
Zrób z przedpokoju śluzę, wchodzi zamykają się drzwi wejściowe - włącza się natrysk piana szczotki jak w automyjni, potem suszenie i dopiero otwierają się drze na resztę mieszkania :-)

Gość Mchy i Porosty
Kierowcy często coś grzebią w autach. Ciężko potem ręce domyć. Nie jestem kierowcą, ale często coś grzebię i potem linie papilarne są nie do doczyszczenia przez kilka dni. Okazało się, że super rozwiązaniem są rękawice jednorazowe, do kupienia w aptece za grosze. Kup mu też bardzo dobrą pastę BHP, niech ma w aucie. Jakiś krem. Jak jeździ na kilka dni to mu dawaj wyprawkę w postaci kosmetyczki, ręczników, bielizny. X Jak macie wannę to mu przygotuj kąpiel z płynem, niech się wymoczy. Przynieś mu coś dobrego do wanny. Możesz też sama do niego wejść. x Kup mu 20 par bawełnianych bardzo wygodnych majtek, skarpetek, t-shirtów, to będzie zmieniał. Może nie zmienia bo ma mało, albo mam jedne wygodne? x Jak będziecie gdzieś na basenie, plaży itp to zwracaj uwagę na obleśne typy i mów do niego "widziałeś jakie ten gość ma paznokcie ? Ochyda." X Nie gderaj, nie awanturuj się, tylko komplementuj go jak jest czysty i odświeżony. X Argument , że wkładam brudne w brudne zwala z nóg. Mam nadzieję, że to był żart :)

Gość gość
Witam masakra jakaś ale i tacy się zdarzają ;-) kiedyś osobiście poznałam faceta który mówił że nie myję zębów bo mu się nie psują ,oczywiście szybko zakończyłam tą relacje ;) tłumaczył się że przecież żuje gumę ;-) .

Gość gość
Moja żona to chce żebym przynajmniej raz w tygodniu się wykąpał, czy to nie przesada ? Moim zdaniem dwa razy do roku, na święta, jest wystarczająco.

Gość gość
Masz całkowitą rację, no i myślę że żonie też nie pozwalasz się myć częściej? :classic_cool: