Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sukienka na wesele

Polecane posty

Gość gość

Hej, szukam sukienki na wesele. Przejrzałam wiele sklepów, ale nic nie przypadło mi do gustu. Mam 22 lata i szukam czegoś eleganckiego ale dla młodej dziewczyny, więc też bez przesady. Wszędzie albo dzianinowe sukieneczki albo w drugą stronę, suknie balowe . Znacie może jakieś fajne sklepy ? Poszukuję jakieś delikatnie rozkloszowanej sukienki, przed kolano, prostej ale eleganckiej - co dziwne dla mnie ciężko taką znaleźć.

Gość gość
Szukaj na stronkach w necie.

Gość wiesia78
A zaglądałaś do sklepu internetowego Cocho? Mają bardzo ładne sukienki an różne okazje sama zobacz https://cocho.pl/sklep/k/9/sukienki-tuniki Ja mojej mamie zamawiałąm kilka dni temu tunikę i już doszła pasuje idealnie.

Gość gość
Bylem kiedys na weselu. Byla tam kobieta ubrana w kolorowa bluzke i biale obcisle spodnie oraz szpilki, bardzo mi sie ona mnie i innym podobala. Jezeli chcesz byc gwiazda na wesele to ubierz sie podobnie.

Gość gość
bonprix ma szmaty nie ciuchy i rozmiarówka róznie wypada. a w białych spodniach i kolorowej bluzce to mozna na co dzien chodzic nie na wesele

Gość gość
Co ty masz a tymi białymi spodniami? Fetysz jakiś?

Gość gość
Ostatnio byłam na weselu i kupiłam sukienkę na www.baskina.pl. Mają niskie ceny i od razu można dobrać sobie również biżuterie.