Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żona bez ż to tylko ona

Pomożecie mi ocenic moj wiersz. Napisalam go do mojego bylego chlopaka

Polecane posty

Gość Żona bez ż to tylko ona

Kochany, To nie byl ten czas. Nie bylam gotowa by tesknic. Pelno splatanych mysli, kompromitacja. Teraz jest noc, siedze i mysle pochlonieta tesknotą i pragnieniem. To uczucie rozpiera mi serce. Dretwieje, ginę, zapominam języka w ustach. Wracam myslami do pierwszego spotkania, do pierwszego porządania. Brakuje mi tego wstydu, tego napięcia z rozkoszy, tej krwi plynacej z warg. Twoich zimnych ust oddechu na skorze i płonacych dloni. Lubie udawac ze spie, i czuc jak Twoja reka bladzi po moim nagim ciele. Budzic sie przy Tobie. Patrzec jak smiejesz sie z moich zartow widziec twoj wzrok pelen zainteresowania. Marze by znow sie wtulic i slyszec jak oddychasz jak krew pulsuje w twoim ciele. I pytanie czy jest jeszcze jakaś szansa by znow isc razem przez miasto trzymając się za rękę ? Jak wam sie podoba ? Czy raczej to zenada ?

Gość gość
to nie jest wiersz, te wyznania są jedynie czystym tekstem erotycznym, pozbawionym blasku i wzniosłości oraz delikatności...

Gość gość
Tragedia. Zanim coś tak szmatławego jak to, co napisałaś nazwiesz "wierszem", poucz się co tak się nazywa. Używanie googli nie boli :P

Gość gość
Czyli to chcica a nie wiersz? ...On też tak pomyśli? :-(