Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co was wkurza w ogłoszeniach sprzedaży wynajmu mieszkań?

Polecane posty

Gość gość

mnie wkorfia, jak podają, że jest w mieście x, a dopiero później piszą, że jest poza miastem :o jakbym szukała mieszkania w jakiejś dziurze, to bym szukała mieszkań w tej dziurze

Gość gość
W tytule ogłoszenia napisane np 1400 zł.. gdzies tam w gąszczu tekstu dopiero doczytasz, ze plus rachunki 800 zł i kaucja tysiące... tylko tracę czas, jakby nie można było od razu całości wpisać :x

Gość gość
Najlepsze to są zdjęcia które W OGÓLE NIE oddają stanu faktycznego xD niedawno się tak nacięłam - foty w necie jak z katalogu ikea a mieszkanie zapuszczony PRL

Gość gość
To że pokój wynajmowany ma 10m2 a piszą że ma około 15m2 !!!! Kórfffa jedziesz a tam Nima gdzie kroku zrobić taki duży ten pokój !!

Gość gość
Mnie zawsze wkurzało, że podawali kwotę odstępnego "plus czynsz do wspólnoty". Jakby nie mogli napisać, ile ten haracz wynosi. Albo podają dzielnicę i okazuje się, że to gdzieś dalej i już inny dojazd itp. Albo że mieszkanie na parterze domu jednorodzinnego, a to była piwnica albo dawny garaż. Jepane Janusze, kurfa ich mać. Jak ja się cieszę, że już nie muszę dorabiać takich dziadów