Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mozna nie lubic Donalda Tuska ?

Polecane posty

Gość gość

Ja czulem sie wzruszony jak przyjechal do naszej ojczyzny dzis dla mnie jest wybitna postacia Polskiej polityki m.in. dzieki niemu mamy wolnosc dzieki niemu mozemy jesc owoce morza mozemy zyc w zachodnim stylu. Mozemy jezdzic na wakacje do cieplych krajow i duzo drog sie budowalo za jego kadencji. Marzy mi sie Donald Tusk jako prezydent w 2020.

Gość gość
jako polityka go nie lubie, ale jako człowieka to fajny jest śmieszny reprezentatywny :D no ale cwaniaczek...zresztą każdy polityk jest zakłamany, bo Duda i Szydło to raczej marionetki, bez własnego zdania

Gość gość
dłużej by się pracowało do 67 roku życia itp głupia pipo

Gość gość
Normalnie

Gość gość
widziałem jak dzisiaj prowadzili tę świnie do prokuratury lepiej by to wyglądało jakby szedł w kajdankach

Gość gość
ale mądrości, niejeden bedzie srał w gacie, żeby móc pracować jak najdłużej, a choćby i do 80tki.

Gość gość
sam jesteś świnia ty debilu i lecz sie buraku na nogi bo na głowę już za póżno.

Gość gość
Masz rację bo przy takich rzędach jak Tuska emerytur nie będzie

Gość gość
przeciętny pisior ma wyprany mózg w którym mu zaprogramowano nienawiść do każdego, kogo wskaże złodziej milioner rydzyk.

Gość gość
gość dziś sam jesteś świnia ty debilu i lecz sie buraku na nogi bo na głowę już za póżno. xxx hee, tak go bronisz, a ona ma na ciebie wywalone, nawet nie wie że istniejesz i do renty ci grosza nie dorzuci ze swojej milionowej odprawki z Brukseli

Gość gość
twoja emerytura kretynie zależy od tego, ile pracowałeś. za dużo radia maryja słuchasz.

Gość gość
prawdziwy d**ek, nie widzisz, że ja nikogo nie bronie, tylko tobie mózg wyprali, żebyś atakował? ja ty tępy łosiu, w odróznieniu do ciebie, nie jestem pasożytem i sam na siebie zarabiam.

Gość gość
pisiory to debile nic nie rozumieją poza nienawidzeniem.

Gość gość
Ja nie popieram zadnej partii,ale tego ryzego,zaklamanego Tuska niecierpie.Swoja droga.Ciekawe ile i co ma na sumieniu.

Gość gość
debilu, jak można kogoś nie cierpieć nie wiedząc co ma na sumieniu? kretyn?

Gość gość
w kościele kazali nienawidzieć tuska to babcie sie mobilizują. ale jak sie to ma do nauk Jezusa, który kazał nieprzyjaciół miłować?

Gość gość
pisiory mysla ze donald ma na sumieniu ich prezydenta, im nie wytlumaczysz ze ladowali we mgle. moze donald im kazal ladowac ;)

Gość gość
kościół to biznes, niewiele ma wspólnego z bogiem czy naukami Jezusa.

Gość gość
21.10 nie słucham radia Maryja a pracy mam 30 lat i jeszcze 16 lat mi zostało a tak jak chciał Tusk to 18 i co z tego jak ZUS jest bankrutem

Gość gość
pisior musi kogoś nienawidzić bo to sens jego zycia. ciekwe czy pisiory spowiadaja sie z nienawiści, bo to cieżki grzech.

Gość gość
kosciol bardzo bedzie tracil na swojej krotkowzrocznej strategtii. niech dalej mysla ze sie na szybko nachapia. na wymierajacych 10- 20% dlugo nie pociagna. A wystarczyloby podejsc do kazdego z miloscia, bez tej calej polityki i wciskania kitow.

Gość gość
to sprawdz czy szef placi za ciebie zus tłuku, a przy okazji, akurat rzadzi pisiorstwo, jeśli nie zauważyłeś. a poza tym poczytaj cos o ekonomii bo masz zerową wiedzę.

Gość gość
21:17 Sam jestes kretynem.Jakbys siegnal do wiare niezaleznych,wiarygodnych zrodel to wiedzialbys w co zamieszany jest Tusk.A pytanie mialo brzmiec co jeszcze ma ten czlowiek na sumieniu o czym jeszcze nie wiemy.

Gość gość
u mnie jak ksiądz był po kolędzie, to lamp[ił sie dokładnie co mam,. sprawdzaja bandyci, co jeszcze da sie nam zabrać.

Gość gość
gość dziś pisior musi kogoś nienawidzić bo to sens jego zycia. ciekwe czy pisiory spowiadaja sie z nienawiści, bo to cieżki grzech. xx Tak dobrze znasz obyczaje pisiorów? to albo jesteś jednym z nich, albo ładujesz w ciemno. A druga sprawa, piszesz o ich nienawiści, a twój sposób wypowiedzi świadczy dokładnie o tym samym, z tym że ty się nie modlisz jako peowiec - prawda? :)

Gość gość
no to dalej chłopcze, w co tusk jest zamieszany? bzdury wymyślaszi liczysz, że pisiory cie słuchają, ale dawaj, w co jest zamieszany tusk i co masz na papierze? nie masz nic, wymyślasz jak małe dziecko.

Gość gość
ś nic nie jarzysz? kto tu atakuje? tu pisiory atakują tuska, jesteś taki głupi i nie rozumiesz? wiodzisz tu innych atakowanych? no dobram niech ci będzie, jarek debil, może być na początek?

Gość gość
21:26 Jestem kobieta,tluku.Do pisiorow zadnych nie naleze i do kosciolka tez nie chodze.Za to slownictwo masz typowe dla przedstawicieli pewnej "partii milosci".Sorry,ale z glupkiem dyskutowac nie bede,ktory zapewne swiata nie widzi poza tvn-ami,polsatami,itd.

Gość gość
pisiory nianawidzą, pisiory atakują, pisiory niszczą prawo, porządek, armię, aptekarzy mianuja ministrami. mistrale kupują za dolara od sztuki. wycinają lasy :(