Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mozna nie lubic Donalda Tuska ?

Polecane posty

Gość gość
no ale dalej, w co tusk jest zamieszany o co masz na papierze kobieto? dobrze wiesz, że gosciu jest w porządku, ale z kaczorem wygrywa jak chce, dlatego go chcecie zniszczyć. nie da rady pis jest skończony.

Gość gość
Jo,kloccie sie o Tuska a on i tak ma zwyklych ludzi w d***e.Myslicie,ze przejmuje wyzwiskami i niepochlebnymi komentarzami na swoj temat?Ma ciepla posade w Brukseli,duzo kasy i tyle obchodza go tacy zwykli ludzie jak my.

Gość gość
21:33 Nie jestem zadnym pisiorem,juz mowilam i z glupkiem rozmawiac nie bede,ktory nawet sam nie potrafi myslec i oddzielac informacji.

Gość gość
pis po tych jajach co odwala, rozwalonych samochodów po milionie, szemranych interesach z zakupem helikopterów, dziwnych cichych sprawkach z zakupem samolotów zapewne łapówkarskich, pewnie, po co pisiorom przetargi, po co konkursy na dyrektorów albo czlonków rad nadzorczych, jak oni palcem pokazują i sadzają małpy na stołkach. i to ma być poprawa? gdzie?

Gość gość
Nie jesteś pisiorem a plujesz na Tuska jak zwyczajny przyglupi pisior. Gdyby PiS miał coś na Tuska już dawno byłby dym. Głupie wezwania na przesłuchania w sterowanej prokuraturze daruj sobie kobieto. Wezwania to będą jak obecna władza straci stołki., i to za grube przewaly, np łamanie konstytucji :)

Gość gość
no dalej kobieto, czego nie potrafie oddzielać niby?

Gość gość
Ludzie to jednak maja doszczetnie wyprane mozgi.Jak ktos nie lubi Tuska to od razu musi byc jakims pisiorem,mocherem i cholera wie jeszcze czym.A no tak,Lis z Michnikiem tak napisali,w TVN tak powiedzieli to przeciez musi byc "cala prawda,cala dobe".

Gość gość
21.23 tłuku mam wgląd na swoje konto w ZUSie przez Internet i o ekonomii mam większą wiedzę niż takie zero jak ty

Gość gość
21:41 "No dalej kobieto..." A cos ty taki napastliwy sie zrobiles?Wscieklizne zlapales od jakiegos lisa?Koncze w ogole dyskusje z kims takim bo szkoda na ciebie klawiatury skoro sam nie potrafisz poszukac sobie informacji.I ciekawe skad wiesz,ze on jest w porzadku?On ci tak powiedzial czy TVN?

Gość gość
pytam ,bo jak zarzuty stawiasz, to masz wiedzieć, a nie pitolisz bzdety. pisiory nic nie mają na donalda, ale takich jak ty napuszczają i wypisujesz bzdury nie majac o niczym pojęcia.

Gość gość
umiesmszukać informacji, czytałem stenogramy z samolotu, słuchałem co jest na skrzynkach, pamiętam stan wojenny i piorów mam za debili. a ty im służysz nic nie wiedząc.

Gość gość
21:49 Nie jestem zwolenniczka PIS to jak moga mnie napuszczac na cos?Wez sie lepiej zastanow co sam piszesz za bzdety.Telewizji w ogole nie ogladam,wole poszukac informacji w sieci.A ty oczywiscie wszedzie juz widzisz te wstretne pisiory,wiec najwyrazniej sam masz mozg wyprany.Elaboratow na temat Tuska nie bede pisac ci czy kopiowac bo szkoda mi na to czasu skoro teraz wszyscy mamy internet to spokojnie mozesz poszukac sobie.Chyba,ze jestes takim ignorantem.

Gość gość
Zaczyna się! Płatny trollu, chyba nie jesteś Polakiem, tak samo jak ci inni, którzy sieją nienawiść w Polsce i zadymy i ci co zachwują sie jak kibole także. Tusk to sponsorowana od samego początku niemiecka wtyczka do drenowania Polski ze wszystkiego co się da! Niemiecka marionetka, bez skrupułów. zrobi wszystko dla Niemców kosztem Polski oczywiście. Buta i arogancja oraz pogarda dla narodu polskiego i Polski. Nigdy nie miał pieniędzy dla nas, dla Polaków, ale 70% dofinansowania unijnego przeznaczonego Polsce, lekką ręką dał firmom zagranicznym, nie polskim. Po zatym, afery defraudujące polskie fundusze zamiatał pod dywan wciskając słynne "Polacy nc się nie stało", marnotrawstwo, klesiostwo i rażące zaniedbywanie Polaków, do tego zrobi wszystko co nakażą mu Niemcy, którzy tak samo, jak on mają nas daleko w zadzie!

Gość gość
21:51 A cos ty teraz ze Smolenskiem chlopie wyskoczyl????Mnie akurat ten temat w ogole nie interesuje.Ale co,zrobiles ze mnie jakiegos pisiora i jeszcze o Smolensku teraz pierdzielisz,ktory nie interesuje mnie w ogole.Jestes tak glupi,ze az zal.

Gość gość
21:56 A ktos czytal o Tusku jako agencie STASI?O aferze stoczniowej,aferze Amber Gold?I jaki zwiazek z Amber Gold mial syn Tuska?

Gość gość
21:56 "Tusk to sponsorowana od samego początku niemiecka wtyczka do drenowania Polski ze wszystkiego co się da! Niemiecka marionetka, bez skrupułów. zrobi wszystko dla Niemców kosztem Polski oczywiście." x To się zgadza do tego stopnia, że niemieckie media i politycy, nazywają go swoim człowiekiem.

Gość gość
gość dziś 21:56 A ktos czytal o Tusku jako agencie STASI?O aferze stoczniowej,aferze Amber Gold?I jaki zwiazek z Amber Gold mial syn Tuska? xvx Jeszcze coś było z jakimiś liniami lotniczymi, gdzie Tusk wsadził syna.

Gość gość
22:06 Bylo cos takiego.Jakies linie OLT Express to chyba byly,gdzie posadke dostal jego syn.

Gość gość
Znam tresci o agencie Stasi "oscar",

Gość gość
Ryży to dobry jest w gębie! Gadkę to on ma,to trzeba mu przyznać i nic poza to !!!

Gość gość
Tylko d**e umie lizac! Taki c***owaty gamon!

Gość gość
Dopóki starczy kasy na 500+ to żadna partia do władzy nie dojdzie

Gość gość
wybitny polityk.Zadluzyl Polskę jak nikt przed nim.Zlikwidował stocznie .Chciał wydłużyć wiek emerytalny.Chronił swych kolesi krecacych lody.Na koniec zwiał za granicę

"Jak mozna nie lubic Donalda Tuska ?" x bo to kłamca. Oto dowód: "Wyrzucę z rządu tego, kto zaproponuje podniesienie podatków" - tak mówił tusk. Kto został wyrzucony po podwyżce podatków gdy PO rządziła? Nikt.

Gość gość
Dziewięć godzin ta świnia siedziała w prokuraturze