Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeśli kobiety nadal będą miały prawo wybierać facetów to świat czeka zagłada

Polecane posty

Gość gość

wrażliwości, moralności, wszelkiego dobra i natury. Zostanie sama chuliganka, dzicz, prymitywizm, konsumpcjonym i zdemoralizowanie. :(

Gość gość
To nadal ty, kretynie? Bo to już brzmi niebezpiecznie dla dobra ogółu. Jaro Święta Dziewica tobą kieruje?

Gość gość
Byle był pewny siebie i wysoki. Co nie tępe szmaty?

Gość gość
Jestem totalną peezdą, ofermą i strachliwym dudkiem, bojącym się ludzi, dlatego wyżywam się na kobietach, bo wolą zdrowszych psychicznie facetów, wybaczcie :(

Gość gość
22:40 Prawda, święta prawda. :(

Gość gość
22:40 Takie pojazdy są idealnym dowodem na to, że we wszystkim mam rację i nie mógłbym sobie lepszych wymarzyć. Wszystko na tle tych zj*banych prymitywnych cech, do których wasz mózg, sterowany macicą tęskni najbardziej.

Gość gość
Liczą się tylko prymitywne doznania z TĘPYM EKSTRAWERTYKIEM, bo jest taki wesoły i towarzyski, co w słowniku kobiet oznacza dobry i szlachetny, a w rzeczywistości znamionuje egoistę, roochacza i cwaniaczka.

Gość gość
Jeśli kobiety nadal będą miały prawo wybierać facetów..... hmmmm to może się panowie nad sobą zastanówcie trochę.....

Gość xyzabc123
To apeluj debilu do facetow zeby przestali byc takimi tępakami a nie do kobiet ze takich wybieraja. Problem w tym ze tylko tacy maja odwage zagadac do kobiety a reszta "ta mila" siedzi w domu. Mily dobry facet nie zachowuje sie jak ty, czyli rozwydrzony bachor ktoremu zabrano lizaka. Niczym nie roznisz sie od tych tepakow i dresow. Co wiecej, lepszy taki dres od takiego chama obrazajacego kobiety Bo taki dres broni swoja kobiete przed takimi jak ty. Bezczelny kutafon. Ja nie lece na zadna z tych cech co wymieniles, tepa szmata nie jestem wiec nie wrzucaj wszystkich do jednego wora. Faceci tez powinni miec zagaz wybierania sobie kobiet Wtedy jeden facet mialby 20 kobiet oczywiscie wszystkie tylko i wylacznie szczuple piekne dziunie, posluszne, glupie, tepe, bez zainteresowan i wiedzy, a te madre, niezalezne i nieco brzydsze ale nie gorsze byly by same i bardzo by cierpialy i swiat bylby rownie c***jowy jak teraz. Lepiej by nie bylo.

Gość gość
15:48 Hehe, jaki wylew zwierzęcego prymitywizmu i uwielbienia dla dresiarni, bo umie dać w mordę, jak "prawdziwy facet" i zagadać, bo przecież "xiężna nie ubrudzi sobie rąk inicjatywą". Ma być równouprawnienie, a jednocześnie faceci wszystkie role męskie zachować, kobiety ról kobiecych nie, bo gotowanie w domu je ucieśnia. :D

Gość gość
Tak. kobiety nie rozumieją jak działa ich podświadomość sterowana ciałem, wola sobie wmawiać wszelkie ideologie, byle nie poznać prawdy o naturze. Płyną z prądem, a potem ten płacz bo misio bije ,albo ojej pije...

Gość gość
nie ,to ja płynę z prądem kosmicznym i wybieram dobrego ,one wybierają wg podobieństwa,nie wpadliście na to

Gość gość
są egoistyczne interesowne zazdrosne to dlatego chamek pasuje

Gość gość
"nie wpadliście na to" na co? możesz doprecyzować i uzasadnić?

Gość gośćxyzabc123
Nie pochwalam dresiarni ale lepszy facet co obroni kobiete niz ja bedzie wyzywal od szmat. A jak siedzacy w domu kolesie maja znalezc sobie laske jak siedza w domu? I nie jestem zadna xiezna, sama adoruje facetow, gdy mi sie jakis spodoba. Ale jak ma mi sie spodobac typ ktorego nie znam bo siedzi w domu?