Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roztrzesionanarzeczona

Moj facet jest gejem ?!

Polecane posty

Gość Roztrzesionanarzeczona

Hej, Musze się zapytać Was mężczyzn jak i kobiet co o tym sądzicie bo ja nie wiem już co myśleć . Otóż nie tak dawno znalazłam u mojego faceta w telefonie hasło "big cock " wyszukując coś w goglach natrafiłam coś takiego w wyszukiwarce .. Wkurzylam się i zrobiło mi sie przykro ze ogląda p****le tym bardziej ze wiem ze wcześniej tego nie robił (byłam smukła ,miałam wyrzeźbione ciało seks był udany)wostatnim czasie z powodów zdrowotnych musiałam przestać ćwiczyć i zaczęłam brać różne tabletki przytyłam łącznie 10kg /6miesiecy stałam się dla niego mniej atrakcyjna -widzę to bo nie dobiera się do mnie tak często jak kiedyś ..robi to strasznie rzadko ;c Kiedyś byłam bardzo szczupła ,wyrzeźbiona teraz mam taka sobie figurę ale nie mam nadwagii . Zrobiło mi się przykro ale co innego mnie martwi .."big cock "? Tak jakby podniecali go faceci ? Co o tym myślicie ? Bo ja sama nie wiem z jednej strony , jest strasznie delikatny , zawsze schludnie ubrany przykłada bardzo duża uwagę do wyglądu fryzury (chodzi średnio co półtorej tygodnia do fryzjera ) ,jest bardzo wrażliwy , może to głupie . zawsze się cieszyłam ze o siebie dba , jest czysty i schludny i nie odbierałam tego w ten sposób .. ale ostatnio mam wątpliwości ma 33lata a ja jestem jego pierwsza kobieta ,ale ja go znam z miejsca rodzinnego .. kiedyś po prostu był typem imprezowicza lubił towarzystwo kobiet ,alkohol i używki ..poznał mnie i zmienił się strasznie . Ale teraz zastanawiam się coraz częściej czy normalny facet szukałby wideo nawet w celach masturabcji w taki sposób ?

Gość gość
ty chuyu gdziezes byl jak mialam zapalenie osierdzia i stawow