Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość J233

Czuje się jak zero.

Polecane posty

Gość J233

Witam. Chciałam się podzielić moim podłym nastrojem. Czuje że moja pierwsza młodość przeleciała mi na byciu samotnej :( Mam 23 lata. I kiedy inne dziewczyny chodziły na imprezy w "paczce" to ja siedziałam sama w domu bo nie mialam z kim iść. Teraz jest w sumie tak samo. Obecnie mam taką 1 koleżankę, z którą bardzo rzadko się widuje, a drugą mam na odległość. Jak widzę tablice innych na facebooku jak świetnie się ze sobą bawią to serce mnie ściska. Bo ja raczej nie mam nikogo. I nic nie bd mogła wspominać na starość :( Chciałabym uprawiać sport by pięknie się "wyrobić: ale z drugiej strony po co ? I tak jestem w swoim mieście sama. A jak chodziłam do szkół albo studia to znajomości nie umiałam przenieść na teren po za uczelnią lub szkołą. Mam chłopaka ale on studiuje w innym mieście i też jest to takie na odległość :( Kolegów też raczej tak nie mam bo oni chcą TEGO ode mnie a jak odmawiałam do się odwrócili ode mnie,czy WY też tak macie ? Albo macie jakiś pomysł co bym mogła zrobić żeby do konca się nie załamać ?

Gość gość
Całe życie byłam samotnikiem i było mi z tym bardzo dobrze. Nadal jest. Nie uzależniaj swojego szczęścia od obecności ludzi, swoje towarzystwo powinnaś również lubić.

Gość gość
A ja czuję się jak mniej niż 0. Bez drugiej połówki, bez ani jednego znajomego, bez wspomnień, bez marzeń, bez nadziei.