Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Folksdojcz lewak Tusk wygwizdany i wysmiany na Dworcu Centralnym

Polecane posty

Gość gość
"na normalnych i lewaków..." już samo to cię intelektualnie dyskwalifikuje a to że nie rozumiesz co jest napisane, to wyjaśnię Ci drukowanymi literami. Fanatykiem można być niezależnie od poglądów. A za takich uważam tych co byli na dworcu, chyba, że ich ktoś opłacił. Lewakiem na pewno nie jestem, a to że nie jestem zwolennikiem PIS mnie nim nie czyni, a jeśli ty tak uważasz, to bardzo ci współczuję ograniczonej inteligencji. Po trzecie: w moim państwie jest miejsce dla Twoich poglądów, w twoim, dla innych niż twoje nie ma. I tym się różni faszyzm, komunizm, autorytaryzm (do którego dąży Kaczyński) i inny -izm, od demokracji.

@ gość dziś >>>Fanatykiem można być niezależnie od poglądów. <<< Masz rację ale tylko pod warunkiem, że nie dotyczy to imigrantów. Naganne jest mówienie o islamskim fanatyzmie podczas gdy islam to religia miłości i pokoju. Zamachowcy islamscy ubogacają nas zamachami, gwałtami i masowymi molestowaniami. A kto tego nie rozumie ten antysemita, faszysta, nacjonalista, islamofob i zamachofob. >>>Lewakiem na pewno nie jestem<<< To bardzo źle. Ja jestem lewakiem i wcale się tego nie wstydzę. Wydawało mi się, że ty też jesteś lewakiem. Tak pięknie porównywałeś pisowców do faszystów i antysemitów. Zupełnie jakbyś był wysoko postawionym i wyszczekanym lewakiem. >>>w moim państwie jest miejsce dla Twoich poglądów, w twoim, dla innych niż twoje nie ma.<<< Naturalnie. Na tym polega lewactwo. System lewacki opiera się na zasadzie jedynie słusznej partii. Każda krytyka jedynie słusznej partii jest uważana za mowę nienawiści, nietolerancję i zamach na demokrację. Nawet gdybyś chciał coś demokratycznie przeforsować ale wbrew naszym lewackim poglądom to zostaniesz oskarżony o łamanie demokracji. Wyjaśnię ci to na przykładzie. Ostatnie wybory wygrał PiS. Wygrał demokratycznie. Jednak nam lewakom było to mocno nie na rękę więc zorganizowaliśmy masze KOD i oskarżyliśmy PiS o łamanie demokracji. Było to absurdalne oskarżenie bo przecież jak już wspomniałem PiS wygral wybory większością demokratyczną ale dla nas lewaków nie jest ważna prawda. Ważne jak się mówi o prawdzie. A my mówimy, że PiS łamie demokrację. >>> I tym się różni faszyzm, komunizm, autorytaryzm (do którego dąży Kaczyński) i inny -izm, od demokracji. <<< Chyba naprawdę nie jesteś lewakiem skoro jeszcze się nie zorientowałeś, że to wcale nie Kaczyński dąży do faszyzmu tylko my lewaki. Nasz faszyzm nazywa się Unia Europejska :)

Gość gość
Res jesteś głupi lewak ale przynajmniej szczery lewak.

Gość gość
No i to jest właśnie przykład klasycznego wyborcy pisiakow. Założył Rescatorowi durnego podszywa i sieje dezinformacje. Im więcej nakłamie, im więcej goowna rozrzuci, tym lepiej.

Gość gość
Bendeł głosować na tuska

Gość gość
On nie jest moim pierwszym ani drugim, trzecim, czwartym, piątym kanałem , wcześniej zupełnie hobbystycznie publikowałem krótkie angielskojęzyczne skecze, jak także pojawiałem się w domach kolegów. Było to czysto hobbystyczne, i z takim też zamierzeniem powstał kanał który teraz jakimś trafem ogląda ponad 1 300 tysięcy osób. Zmieniło to trochę sposób w jaki podchodzę do publikowania materiałów (staram się być bardziej systematyczny dobry miły serdeczny ciepły słodki kochający ), ale ważne jest też dla mnie żeby to podobało się także mi.

Gość gość
Debile zakodowane i sympatycy platformy oszustow przeniesli dla tuska czerwone kartki .hi hi hi hi

Gość gość
tusk pojdzie siedziec