Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowa ma pretensje że wyprosiłam ich z domu w 2 dzień świąt czy słusznie

Polecane posty

Gość gość

W 2 dzień swiat organizował urodziny dla synka - 3 latka. ZAprosilismy ich na 10, niestety synek ma zakodowane że ok. 12:30 idzie spać, przez te 2h był z nami a potem powiedziałam że jak idzie spać to dziękujemy goścą ale w sumie to było wszystko. Po drugie obraziła się na tort, zrobiłam nie normalny tort ale z soczewicy i ruży, taki bardziej wege, ona pwoeidziałą że tego nie bedzie chciala jesc. Dzisiaj zadzwonila z pytaniem czy juz kupilam juz cos dla wnuka - dala pieniadze abym kupila mu cos - bo jak nie to ona znalazla jakies ksiazki, ale powiedzialam jej ze sama wybiore i aby przestala sie wreszcie wtracac no i ona sie znedenerwoala i powiedziala mi o tych urodzinach. Wasze punkty widzienia sa?

Gość gość
a dalczegpo wyprosilas gosci.Przeciez mogli posiedziec?Co z tego ze dziecko poszlo spac.

Gość gość
A nie mógł spac w innym pokoju, a wy byście jeszcze posiedzieli i pogadali?? Też bym się obraziła. Twoje dziecko to nie pępek świata. Co do tortu - było zrobić jeszcze drugi normaly z cukrem dla gości. :D Ale coś mi się zdaje , że trollujesz:D

Gość gość
No poszedł spac syn a potem mielismy z mezem isc sobie na sopacer z malym wiec goscie raczej by z nami nie poszli tak to dalismy im wiecej czasu z tego dnia aby mieli dla siebie na co mieli siedziec?

Gość gość
Bardzo, ale to bardzo chamskie zachowanie! Czy jak zapraszasz mame na obiad, to od razu po zjedzeniu wyrzucasz ja za drzwi? Bo juz po obiedzie??? Skoro synek poszedl spac, trzeba bylo spedzic milo czas na rozmowie z tesciowa i reszta gosci.

Gość gość
Hehemm dobra jesteś, pogoniłabym taką znajomą :D No to nie poszłabyś na ten spacer trolu ;)

Gość gość
To chyba prowo? kto normalny robi urodziny tak wcześnie rano? I do tego wywala gości po 2,5 godzinie? Co do tortu, to jeżeli jesteś weganka, to rozumiem, że coś takiego zrobiłaś. Rozumiem tez, że komuś mogło to nie smakować, ale rozgłaszanie tego świadczy o braku dobrego wychowania. Jednym słowem - jesteście sobie równe.

Gość gość
:D:D:D: Fajny temat komuś się nudzi. Ale ale, po co było w ogóle zapraszać gości, bo tego nie czaję.

Gość gość
Juz to bylo. Powtarzasz sie

Gość gość
Zrobila mi awanrutre ze ja wiedziamal ze ona jest uczulona na soczewice a tlko ten tort byl a ja zapo,nialam o niej

Gość gość
Prowo. Oryginalny temat był fajny - o torcie z fasoli :D

Gość gość
Autorka próbuje zrobić z siebie wielką panią a w rzeczywistości to czysta wieśniara, samo to, że wyprosiła gości już dużo o niej mówi. Nawet nie potrafi spleść poprawnie zdania po polsku, już nie wspomnę o błędach ortograficznych..."ruży"? Wstyd!

Gość gość
Moze z ryzu byl tort:)

Gość Teściowa1
Nie zapraszaj teściów skoro po pewnym czasie ich wypraszasz.W życiu bym do ciebie już nie poszła i ty do mnie też nie miała byś wstępu.

Gość gość
Hahaha. Autorko, a ziemniaków dodalas?

Gość gość
ten temat już był,ze dwa lata temu nie karmcie trolla

Gość gość
A obiadu w święta nie mogłaś zrobic? Wstyd? A z twojej rodziny nikt nie przyjechał? Biedne dziecko

Gość gość
Temat już był więc dajcie na luz!

Gość gość
Rozumiem mój syn dopóki spał w dzień niezasnal gdy był ktoś Darł się wyginal itp i potem padal o 17 i pół nocy niespal. Więc u nas oficjalnie wszyscy wiedzieli ze jak wybija godzina spania to goście wychodzą. Na wet jak był wieczór i pora spania to znajomi szli na spacer z mężem i naszym psem a ja usypialam synka bo jak ktoś był to nieusnal a jak nawet to miał jakieś koszmary. A tort skoro wy tak się odzywiacie to nie mam nic przeciwko. Co do kasy to u mnie. Jest proste albo kupujecie sami albo kasa i możecie powiedzieć co ma być albo jak dajecie w ciemno to my decydujemy. Synek pieniądze które dostaje sa odkladane na kiedyś tam może niebedziemy mieć kiedyś kasy na obóz nowy rower czy coś takiego i nikt mi niekaze akurat książeczki kupować z tej puli.

Gość gość
autorka tematu, to idiotka.... a poza tym, ten temat juz był...

Gość gość
Znowu to samo o wypraszaniu gości i torcie z fasoli. Byś się wysiliła debilko i coś nowego wymyśliła. Zakładam też, że "ruża" i "gością" nie były celowym zabiegiem tylko zwyczajnie jesteś taka durna :D

Gość gość
3 latek to już rzadko śpi w dzień nie p*****l. A jeśli serio śpi o 12,30 to mogłaś zaprosić gości np.na 15 jak juz wstanie a nie odp*****lac gałęzi. Ale i tak myślę że to prowo