Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzydki chłopak 30lat

Polecane posty

Gość gość

Szukam dziewczyny 25-32lat nieatrakcyjnej o osobowości najlepiej intro, wygląd twarzy nie jest ważny może tylko szczupła bo sam dbam o to. Mam 173cm wzrostu 73kg, wysportowaną sylwetkę (chodzę na siłownię) i nieciekawą twarz :( mam pracę i samochód wyślę zdjęcia dla zainteresowanej, możesz mieć nawet dziecko... szukam przyjaźni czegokolwiek , jestem wrażliwy i bardzo samotny w depresji ;(((

Gość gość
51361657 gg

Gość gość
Skoro szukasz przyjazni to dlaczego musi byc szczupła a nie przy kosci? Debil !:D

Gość gość
Gruba by sapała przez gg a nie lubię :P

Gość gość
Pisane na szybko...szukam przyjaźni, a może czegoś więcej, czemu od razu wyzywasz?

Gość gość
gość 14:14 daruj sobie..

Gość gość
Pisałem, że może być szczupła ale nie musi, ja pomimo tej mojej twarzy, dbam o siebie mam dietę, trenuję ciało mam ładne tyle mogę dla siebie zrobić... na operacje plastyczne mnie nie stać, póki co ;/

Gość gość
Forum Kafeteria to złe miejsce. Tu się żadna nie przyzna że jest poniżej 6/10

Gość gość
Dobra to i tak nie ma sensu, nie wyobrażam sobie żeby ktoś mnie mógł pokochać, pocałować, nawet boję się pójść do d***** :/ chcę tylko cyjanku tak z 1gr i będzie już wszystko dobrze...

Gość gość
Załóż sobie konto na jakimś portalu randkowym i tam szukaj. Poza tym co znaczy "nieciekawa twarz"? Gdybyś zobaczył mojego kumpla - z twarzy jak Frankenstein, do tego rudy, a żonę ma taką, że niejedna miss by pozazdrościła.

Gość gość
Ja mam zniszczoną twarz przez depresje i nerwicę lekową :(( dla mnie nie ma pomocy.

Gość gość
gość dziś Trochę brzmisz jakby ważniejsze aby szczupła była niż jaka jest A do przyjaźni chyba wiek wygląd dzieci a nawet płeć nieważne

Gość gość
Tu nie chodzi o fobie ze mnie się ludzie śmieją, a ja to muszę znosić po cichu... w pracy gdziekolwiek.

Gość gość
Po prostu chciałbym aby ta osoba była czysta i zadbana, wygląd nie ma znaczenia tylko wiek zbliżony do mojego, zresztą i tak nikt do mnie nie napisał ;( na górze jest moje gg, jak ktoś jest w podobnej sytuacji to pisz śmiało.

Gość gość
gość 14:50 We mnie nie ma nic ładnego dosłownie NIC oprócz sylwetki nad którą pracowałem czasem ktoś mówi o sobie, że jest nieatrakcyjny ale znajdzie się coś ładnego w nim usmiech, oczy cokolwiek u mnie nie ma nic.