Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zepsuty rower

Polecane posty

Gość gość

Tak sie wydarzylo dzis ze przebilo mi sie kolo w rowerze ... jak mam powiedziec ojcu ? On ciagle mi go naprawia bo ciagle cos spieprze i napewno sie wk******i

Gość gość
Za co, że niby psujesz ? Przebiło się to nie twoja wina , to sie zdarza i pewno tacie też nieraz si zdarzyło. A że krzyczy? cóż pewno nie lubi naprawiać więc sam autorze spróbuj sobie z tym problemem poradzić i bedzie po krzyku. To nie jest takie trudne /

Gość gość
Zawsze możesz oddać rower do serwisu, w którym też zajmą się jego naprawą. Jeżeli mieszkasz w okolicach Kozienickiego Parku Krajobrazowego to polecam udać ci się do jednego z punktów firmy www.rowmot.eu Zajmują się naprawianiem rowerów i mają w tym spore doświadczenie.

Gość gość

podwiń rękawy i do roboty cena koła to grosze a naprawić to babka sobie potrafi koło, napraw i pokaż ojcu nowe koło :) bedzie zadowolony

Gość Stefek

Kup sobie taki specjalny płyn który wlewa się do dętki, jak przebijesz rentkę to sama się zaklei i tylko dopompujesz powietrza. Stary zawsze się w...ia bo jest stary i nic mu się nie chce, a jak wapniak ma wydać 10 złoty na dętkę to ryk nie z tej ziemi. Mów mu że jak by się uczył to by go było stać i by nie marudzi.