Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja siostrzenica to się ustawiła w życiu a moja córka to szkoda gadać..

Polecane posty

Gość gość

Moja siostrzenica i moja córka mają 22 lata. Siostrzenica ma męża,bogatego zresztą,facet 30 lat ma własną firmę budowlaną,mają niespełna roczne,śliczne dziecko. Układa im się,mają duży dom z ogrodem.. A moja córka ma córkę prawie 6 letnią z narkomanem z którym nie jest odkąd zaszła w ciąże. On się dzieckiem nie interesuje. Zaraz urodzi drugą córkę z facetem,który zmienia prace co miesiąc,ona nie pracuje,wynajmują kawalerkę,w której ledwo się mieszczą. Cały czas prosi mnie o pieniądze i opiekę nad dzieckiem. Siostrzenica zawsze dobrze się uczyła a z moją były wiecznie problemy,oprócz tego,że sie nie uczyła to jeszcze uciekała z domu,miała problemy z policją itd. Za jakie grzechy mi się takie dziecko udalo ..

Gość gość
Prowokacja

Gość gość885
a dalas jej dobry przyklad swoim postepowaniem ojciec ja z toba wychowywal czy sama

Gość gość
kolejny durny temat od idiotki ktora pisze ze jej synkowie be a corcia kogoś tam super

Gość gość
Przynajmniej jedna,która narzeka na córkę, a nie na synową. To przykre co piszesz, ale ona sama sobie takie życie wybrała. Ty za nią życia nie przeżyjesz.

Gość gość
Widocznie popełniłaś jakieś błędy wychowawcze, jak wychowałaś tak masz.

Gość gość
Gość powyżej,po co piszesz takie banały...jak trzeba mieć beznadziejne życie żeby dawać takie rady!!

Gość gość
Dokładnie jak wyzej ... gdzieś coś poszło nie tak ze córka ma dziecko z narkoman em itp....wybiera nie odpowiednie towarzystwo nie pouczające córki nie porównuj do kuzynki .Z tego co piszesz to siostrzeniec wyszła bogato za mąż czyli wszystko co ma to dzięki mężowi.

Gość gość
Nie wiem autorka jak było u was ale mam taką kuzynka facet Cpun nigdy kasy za dużo nie było bo wiadomo ze prochy kosztują cały czas kasę ciagna od cioci i teściów kuzynki....tyle że wujostwo całe życie kuzyn ce wpajalo jaka jest śliczna zawsze super ciuchy itp.....ale niestety w życiu uroda to za malo.... a na ciuchy to trzeba jeszcze zarobic

Gość gość
Sadze ze ta i ta przegraly zycie. 22lata i dziecko? Dzieci? Siostrzenica niby ma tak super ale wszystko co ma zawdziecza mezowi. Sama nic nie osiagnela. Gdzie jej honor, co sie dzieje z tymi kobietami ze sa tak niesamodzielne? Dramat. A o twojej corce to juz nawet nie wspomne.

Gość gość
Zgadza się. Jak ktoś pisze że ktoś się "ustawił" to już to brzmi kiepsko jakby nie miał sam od siebie nic do zaoferowania a był jedynie pasożytem

Gość gość
Siostrzenica dała sie zapłodnić w wieku 20 lat ? Sorry ale mimo że nie była nieletnia to na obecne standardy jednak jest to i tak patologia. Żadna dziewczyna która myśli, ma szacunek do siebie nie doprowadziłaby do takiej sytuacji. Mężuś w tak wczesnym wieku. Okropieństwo. A córka cóż. Nie wiem czy ty gdzieś popełniłaś błąd czy to córka po prostu była typem na który nic nie działało. Nie wiem czy coś jeszcze zrobisz. Takie życie

Gość gość
A moja siostrzenica ma zespół aspergera i się nie ustawiła i co z tego?Ale jakoś walczy z systemem jak każdy ,chociaż każdy ma ją w d..

Gość gość
Przecież ta siostrzenica specjalnie zaszła w ciążę z bogatym facetem żeby wyjść za niego i się ustawić w żyiu. Dopieła swego...