Gość gość Napisano Kwiecień 20, 2017 podoba mi się jedna z dziewczyn w korporacji - jestem przystojnym, dobrze zbudowanym facetem. Na evencie w naszej korporacji w hotelu udało mi się do niej zbliżyć, niestety zaraz po pieszczotach, gdy tylko dotknęła mojego penisa natychmiast dostałem wytrysku. Potem - zbyt duże zmęczenie, alkohol nic się nie dało już zrobić. Ze wstydem wyszedłem z jej pokoju. Przez kilka dni bałem się, ze wygada innym, miałem wrażenie, że wszystkie kobiety na mnie patrzą i śmieją, unikałem jej, choć bardzo mi się podoba ale w końcu znalazłem w moim kalendarzu włożony od niej liścik, w której napisała, że bardzo jej na mnie zależy i chciałaby się ze mną spotykać. Nie wspomniała nic o tamtej sytuacji ale napisała, że liczy na to, że stworzymy udany związek. Czy powinienem się z nią spotykać? Myślicie, że to szczere wyznanie czy raczej chce mi jeszcze bardziej za to dopiec? Mam niestety kłopoty z przedwczesnym wytryskiem, czy ona potrafiłaby mnie zaakceptować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach