Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

alimenty boje sie

Polecane posty

Gość gość

2 miesiace temu rozstalam sie z facetem bo pil ,wydzielal mi pieniadze na dziecko i nie zajmowal sie dzieckiem,dopiero mam zamiar zlozyc pozew a alimenty bo z przyczyn zdrowotnych zwlekalam z tym,boje sie tylko ze ex ma wplywowych rodzicow i zalatwia mu adwokata i podwazy wszystkie moje argumenty dot.picia czy nie zajmowania sie dzieckiem,przeciez nie mam dowodow,no bo jakie ze pil?boje sie ze mnie jego rodzina zniszczy bo ja nie biore adwokata i bede sama,jak udowodnic ze pil,nie zajmowal sie dzieckiem i latal z kazda p*****la do swoich rodzicow?jak miec jakiegos asa w rekawie?

Gość gość
jak sedziowie patrza na takich sprawach na adwokatow?moze ja tez powinnam wziac kogos?jestem zielona w tym temacie?

Gość gość
Bylo wczesniej o tym pomyslec. Ja majac dowody z ofiary zrobili ze mnie kata... paranoja. Do psychologa nie idz bo bedzie kazal ci zrozumiec i usprawiedliwiac jego zachowanie ze mial trudne dziecinstwo czy cos...

Gość gość
wydzielał c****eniądze, to nie pracowałaś, utrzymanka faceta, widocznie mu się znudziło

Gość gość
no wez mnie nie strasz,czemu tak sie stalo?

Gość gość
Przecież nie ubiegasz się o rozwód, tylko o alimenty na dziecko... Co do tego ma prowadzenie się twojego partnera?

Gość gość
Możesz poprosić o adwokata z urzędu, jeśli nie masz dochodów. Po drugie - sprawa alimentacyjna nie dotyczy jego picia czy nie zajmowania się dzieckiem - a kosztów utrzymania i jego możliwościom finansowym.

Gość gość
no pracuje,ale on wydawal na piwko niz na dziecko

Gość gość
Mi jeden kurator powiedzial,ze w tym panstwem lepiej byc lajdakiem. Ja swojej syt.nie chce opisywac ale przechodzilam przez pieklo. I ludzie z instytucji dali wiare pijaczynie i cpunowi a nie mi. Ze mnie zrobili winowajce.. bo ja mu wlewalam alkohol do mordy no szok.

Gość gość
wlasnie musze napisac czemu rozstalam sie z nim i ze wszystko wydawal na alkohol

Nawet jakby tak Ciebie nagadał nie wiadomo jak to alimenty na dziecko się należą. Nic go przed tym nie uchroni.

Gość gość
ale podac powod rozstania sie musze,on wydawal na piwo a nie na dziecka,wezcie mnie nie straszcie ze moga mnie tam pograzyc,przeciez ja jestem ta strona co w wiekszosci zajmuje sie dzieckiem

Gość gość
to lepiej brac czy nie brac adwokata?jak sady na to patrza?

Gość gość
przechodzil ktos przez to?

Gość gość
Zadajesz głupie pytania. To chyba jasne ze lepiej brac adwokata bo adwokat wszystko za ciebie zrobi i ci pomoze. Adwokat wie jak zrobić ze u było dobrze dla ciebie. Nie zadawaj głupich pytam tylko czym prędzej do prawnika leć. Opowiesz cała sytuacje. Adwokat napisze pozew a następnie przygotuje cis do rozprawy.