Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zależy mu na mnie ,jestem dla niego ważna, ale mnie nie kocha ....?

Polecane posty

Gość gość

bo uważa, że na miłość jest jeszcze za wcześnie , dodatkowo powiedział że chce ze mną być ale jeszcze nie teraz, jak to mam rozumieć , Pomocy

Gość gość
Chce z Toba byc ale jeszcze nie teraz? Powiedzial dlaczego? Pewnie trzyma Cie w rezerwie a poki co chce sie bawic I poznawac kobiety

Gość gość
Dla mnie jest dziwna ta cała sytuacja znamy się kilka lat i zbliżamy się do 30 i on mi mówi że potrzebuje czasu na miłość .... ? Nie wiem co z tym zrobić zaczyna mnie to nudzić

Gość gość
Jestes w jego rezerwie ale jak pozna odpowiednia kobiete, zakocha sie wkoncu to szybko wejdzie z nia w zwiazek I takich watpliwosci nie bedzie miec. Odpusc go sobie to nie facet DLA Ciebie

Gość gość
tylko jak teraz wyjść z tej całej sytuacji ? powiedzieć mu że nie chcę być jakimś kołem zapasowym , czy może odejść bez słowa ? : (

Gość gość
ja juz nie potrafie nikogo pokochac. czuje tylko chemie i miete do roznych typow ale milosci chyba juz nie bedzie, pozbylam sie tego sp*********ego uczucia :D

Jesteście razem,że musisz od niego odchodzić albo z czegoś tłumaczyć? On ma swoje plany a ty masz swoje życie i plany,które realizujesz niezależnie od niego. Chcesz naprawdę zamknąć się na milość i czekać na kogoą takiego. Taki typ ,kóry nigdy nic ni ewie i potrzebuje czasu a jak znajdzie tą właściwą to na drugi dzień leci do jubilera i księdza a ty czekaj tatka latka,a kobyłę wilcy zjedzą.

Gość gość
Pewnie chłopak jest młody i chce jeszcze się pobawić, napić, poznawać laski a nie babrać się w związki.

Gość gość
Jak on nie teraz nie kocha , to już nigdy nie pokocha... czas zamknąć rozdział z tym człowiekiem ... Może jak zobaczy że jestem już niedostępna to zmieni swoje postępowanie

Gość gość
To proste - jesteś zawsze otwartą furtką, kołem zapasowym. Chcesz nim być? Nie chcesz. Zasługujesz na kogoś kto Ci nieba uchyli a nie na jakąś żebraninę. Rada jest jedna - uciekaj od niego z daleka. Będzie bolało, ale kiedyś będziesz z siebie dumna i to on będzie Cię błagał o uwagę.

Gość gość
29 lat to młody ?? Najgorsze jest to że jeszcze nie widziałam go z żadną dziewczyną ,bo nie był w poważnym związku