Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirosław45

Facet po 40tce

Polecane posty

Gość mirosław45

żonaty, dzieci dorosłe chcę się sprawdzić. Gdzie najlepiej wyrwać młodą dziewczynę, nie interesują mnie prostytutki.

Gość gość
młode dziewczyny są wyrywane przez 20-latków a nie takich starych dziadów

Gość Mirosław45
Będąc "starym dziadem" jestem bardziej doświadczony, mam ustabilizowane życie, kasę, dbam o siebie; wg wielu znajomych wyglądam dużo młodziej. Chcę tylko romansu z młodszą dziewczyną.

siema mirku jestem facetem co ma wpływy a ty widze ze masz kase i wiesz czego chcesz zajmuje się umawianiem ludzi może szukasz seksu z dziewicą 20 letnią a może z taką która już to robiła kilka razy ale tez ma 20 lat? za kilkaset złotych załatwię ci taka małolatke i se będziesz i mógł z nią pogadać bo to polka i podupczyć a ciało ma piękne możesz se ją do ginekologa zabrać i ci powie ze to dziewica nie jestem zadnym alfonsem bo nie prowadzę agencji po prostu jest dużo na swiecie satyrów jak i nimfomanek a ja po prostu spikam ich jeden z drugim daj znać czy idziesz na taki układ napisz do mnie na e-mail kosela.69@o2.pl pozdrawiam nie musisz podawać swoich danych daj znać tylko w jakim mieście siedzisz cześć

Gość Mirosław45
Dziękuję za odpowiedź. Myślałem tak o dziewczynie w wieku 20-25 lat. Jednak na razie nie skorzystam z twojej oferty. Wolałbym poznać dziewczynę bezpośrednio. Aha i jeszcze jedno, interesowała by mnie dłuższa znajomość.

Gość gość
A co masz do zaoferowania Mirku?

Gość gość
No i gołod***ec się nie odezwał :D

Gość Mirosław45
Dla tej, z którą się "dogadam" proponuję spotkania w hotelu lub moim mieszkaniu. Oczywiście restauracja, czasem wycieczka; dowolne miejsce w kraju lub Europie, zakupy - wszystko na mój koszt. Ja oczekuję dyspozycji na 1-2 wspólne weekendy w miesiącu i ewentualnie kilka spotkań w dni tygodnia. Nie wchodzimy w swoje prywatne życia, akceptujesz to, że jestem żonaty. Nie palisz. Lubisz seks z nutką perwersji.

Gość gość
Mirku, a dzieci wiedzą jaki z tatusia internetowy je8aka? :D a żoncia pewnie sie zrewanżuje i da za darmo synowi sąsiada :D

Gość gość
Młody chłopak nie będzie chciał starej rury po 40 :D

Gość gość
Oj nieprawda sama widziałam na własne oczy wczoraj.. facet po 30 zadbany, wysportowany ogólnie przystojny z kobietą która wyglądała na około 50 lat, do tego zaniedbana, brzydka zniszczona cera, wyglądała nawet jeszcze na więcej a całowali się w autobusie jak dwa gołąbki. I co? może dobrze się tryka albo wielka miłość. Ludzie mają różne upodobania

Gość gość
Byłabym zainteresowana. Mam 23lat i chłopaka, chciałabym z nim zamieszkać ale nie mamy kasy. Tylko nie jest zbyt atrakcyjna właśnie z braku kasy, nie stać mnie na dbanie o wygląd. Taki układ sponsorowany bardzo by mi pomógł, jestem z okolic Krakowa.

Gość gość
dziś marzenie stara ruro :D

Gość gość
Mam 40 lat i szukam kochanka,najlepiej starszego,a ciągle mam tylko propozycje od młodszych,a takich nie lubię...Młodzi faceci chcą się wybzykac a nie uczyć seksu dziewczyny!! Racja... każdy ma inne upodobania!

Gość gość
16.41 Chyba stare rury a nie dziewczyny :D

Gość Mirosław45
Rozumiem, że mój post może kogoś oburzać i stąd niektóre reakcje. Jednak to ja chcę doświadczyć czegoś nowego, mam do tego środki i wiem, że prędzej czy później znajdzie się osoba, która zechce spełnić moje oczekiwania. Co do dziewczyny z chłopakiem z Krakowa nie jestem zainteresowany.