Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mow_mi_wojtek

Mam problem z nerwami

Polecane posty

Gość mow_mi_wojtek

Witam, Mam 23 lata i mam problemy z kontrolowaniem gniewu. Najdluzej pracowałem jako magazynier 8 miesiecy ale tak to wszedzie max miesiac bo mnie wszystko denerwuje. Moj gniew osiaga taki poziom ze rzucam przedmiotami, wyzywam ludzi, krzycze na nich, czasem dochodzi do pobicia lub grozeniem pobiciem. Juz nie wytrzymuje. Aktualnie pracuje jako programista w trzeciej firmie bo z dwoch poprzednich sie sam zwolniłem gdyz mnie wszystko denerwowało. Ewidentnie mam problem i poczytałem o leku na uspokojenie persen. Czy faktycznie on działa? ktos probował?

Gość gość
Bo ja wiem... dzisiaj Świat jest taki, że właściwie wszystko człowieka nerwi. Spróbuj trenować boks, albo chociaż podnoszenie ciężarków. Mi to pomaga. A tak wogóle, to myślę o wyjeździe za pracą do Hamburga.

Gość mowi_mi_wojtek
Ja chodze od kilku lat na siłownie i mi nie pomaga. Nawet teraz w pracy(pracuje zdalnie z tego powodu) szarpie mna taki nerw ze musze pracować z takim ,,Project managerem". Wiem ze to moj problem i jak moge z nim walczyć? Jakies tabsy proponujecie? bo sport mi od lat nie pomaga tylko nakreca. Moze powinienem isc do psychologa sam juz niewiem.

Gość gość
Nie może a napewno i to do psychiatry nie do psychologa,twój problem jest już zbyt głęboki aby psycholog coś pomógł.

Gość mow_mi_wojtek
Jedyne co mi pomaga to 4 godziny snu wtedy to tylko sie denerwuje ale przynajmniej nikogo nie krzywdze bo nie mam na to siły. Sprobuje psychiatry masz racje

Gość mow_mi_wojtek
Dzisiaj zrezygnowałem z pracy programisty nie bede sie juz dluzej denerwował bede miał mniej kasy ale znajde prace w ktorej bede szczesliwszy. Oczywiscie do IT juz nie wroce.

Gość kowalikowaw
W takich stanach z pewności przyda się profesjonalna pomoc. Umów się do dobrego psychologa. Może w Psychomedic znajdziesz szybki termin wizyty? Dzwoń 22 253 88 88, pracują 7 dni w tygodniu. Z takimi zaburzeniami można sobie z odpowiednia pomocą poradzić dość szybko.