Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

darjuż

Marzę o normalnej kafeterii.

Polecane posty

Gość gość
Mam was gdzieś k***sy!

Gość gość
jest tu ktoś?

Gość gość
Dlaczego te ciotki stworzyły Arke? To nie było dlatego, że wolały uciec stąd, bo ciągle miały z kimś konflikty?

Gość gość
Gownem jest ktos kto wyhejtowal stad Pewna :):)

Gość gość
Szkoda, że nie ma już tematów jak Ciotki chwaliły się prywatnym forum. Potem same zakładały tematy czy tęsknicie. A na koniec wróciły, bo okazało się, że ludzie na Kafe mają się bez nich dobrze :D

Gość gość
Gdybyś miała je dosyć to byś nawet ich nie wspominała boli cię bo są lepsze i ładniejsze od każdej z Was:-P)))Warujcie głupie kurfy bo daleko wam do nich 🖐️

Gość gość
Są piękne i inteligentne. Każdy facet może być ich:P))))))

Gość Robert Stedamann
Mam was gdzieś kuta‪sy

Gość gość
muszka śmierdziuszka 2015.02.08 Dzień dobry, Moje zdanie na temat tego, czy Tabasko jest spamerką. Nie wiem. Nie mam dowodów, adresu IP, maili i zdjęć Tabasko wklejającej ósemki nam na topik. Nie utrzymuję również z wilkiem kontaktu mailowego. Nie prosiłam go o interwencję. Nie miałam nigdy również zamiaru ujawniać swoich przemyśleń na forum publicznym, ale postanowiłam się podzielić nimi, skoro wilk robi to w naszej obronie i żeby zamknąć usta wszystkim prowokatorom i hejterom. Natomiast Ciebie wilku proszę żebyś zaprzestał już swojego postępowania w stos. do Tabasko, jeżeli robisz to żeby nas bronić. Nie wnikam już, w to jakie masz informacje, czy masz dowody itp. Pamiętacie moją wielką kłótnię na Morzu Grzechu z pewną trollicą? To był czas, w którym hejterzy zakładali topiki, że ciotki są winne wszystkiemu, że niszczyłyśmy Magdę, Słodką i wszyscy przez nas po kolei od nas odchodzą, ale jeżeli dobrze pamiętam, to nie miałyśmy zalewu spamu tylko u siebie. „Rzygi” i „Chomiki” były rozsiane równomiernie po całym forum. Któregoś razu obserwowalam hejterski topik założony przeciwko ‘Ciotkom’, gdzie jakaś kobieta napisała, że ona też zaczyna mieć ochotę nas trollować. A po godzinie przylazły na nasz topik trolle i ona też. Ja już wiedziałam, że to ona i się zaczęłam z nią kłócić. To był czas dzień, lub dzień po, w którym po forum szalał ‘chomik’ i w kłótni ze mną krzyknęła, że ona nie jest chomikiem i że ona na SWOIM temacie też miała chomika. Wtedy od razu kłócąc się z nią zaczęłam obserwować forum. Wszystkie główne topiki szły swoim rytmem za wyj. tabasko, która zniknęła: koło 19, jak tamta kobieta zaczęla mówić, że też chce nas trollować. A potem po zakończeniu rozmowy ze mną, kiedy ja jeszcze tam pokrzykiwałam, ona przestała się odzywać, a u siebie na topiku pojawiła się natychmiast nasza sąsiadka Tabasko. Ostatnio na topiku skierowanym do spamera/ki w naszej obronie pojawił się Twój wpis Tabasko: gość dziś hiihhiih, i "naaagle" ciotki nie piszą, a tu zamieszanie, jakie to płytkie Zalogujcie się, będzie weselej Tabasko dziś 12:22 autoryzuję. Trudno. x Co tam jeszcze? Nie mam nowego nicka ale mogę mieć Mam nowy seksowny avatar i mogę mieć nowy temat. Nie przywiązuję się do postaci Za co ja bym mogła "Ciotki" ukarać 888? Kocham Nową, spędzam z Nią w łóżku bardzo dużo czasu i jak idzie na babski comber to we mnie zazdrość się wzbiera "..o myszołowa szfendacza cynika nierealnego wilka?" Pozdrawiam serdecznie wymienionych Panów Do Bacówki nie chodzę, Ciotką nie jestem, bo nie posiadam stosownych dokumentów, zamiast poezji wolę prozę, Ciacha nie mam, a na karuzeli kręci mi się w głowie (to przez zaburzony błędnik). Nie świadczy on o sympatii do nas. Okej, możesz nas nawet nie lubić, ale daje mi to do myślenia, zwłaszcza, po tym jak ostatnio Nówka przyszła na topik i skonsternowana pytała, czy to prawda, że została wypisana z ‘ciotkowania’. Kiedy zapytałam, kto takie rzeczy jej opowiada, nic nie odpowiedziała. Wiem, że Cię lubi i jesteście blisko. W świetle powyższych obserwacji od razu pomyślałam, że to Ty ją nastawiasz przeciwko nam. Ja nie mam dowodów, mogę tylko domniemywać, czy jesteś spamerką, czy nie. Kiedyś myślałam, że to był jednorazowy wyskok, ewentualnie raz na jakiś czas wklejasz coś. Natomiast o tym, że to z Tobą wtedy rozmawiałam jestem przekonana. W tej sprawie staję po stronie Wilka, ale proszę Cię wilku o zakończenie tego. Dziękuję za uwagę. :D

Gość gość
muszka ś wczoraj Och jak słodko usmiech.gif Witaj księżniczko hejterko, jeśli czytasz usmiech.gif pohejtowalaś sobie już wystarczjąco mnie i innych? Tak tak, ja wiem o tych innych usmiech.gifusmiech.gif Zgłoś blednygosc wczoraj mucho daj spokój co? co węszy? wszak mam większego Zgłoś muszka ś wczoraj Błedny. Nie Twoja sprawa, nie wtrącaj się. Guzik wiesz o swojej "księżniczce" . Okażesz się następnym udzielnym rycerzem broniącym kolejnej biednej kobiety? A może dla odmiany powinieneś kiedyś wpaść, gdy jestem wyzywana przez m.in . Księżniczkę? Jeśli nie, to teraz weź nie wtrącaj się między kobiety. muszka ś wczoraj Acha Błędny, guzik wiesz o tym, czy ja się mylę, czy nie ze swoimi osądami. Tak samo jak poznałeś tylko uprzejmą stronę jakiejś kobiety. Wy mężczyźni jesteście całkowicie naiwni i łatwowierni. Wystarczy wam posłodzić, przybrać niewinną postawę, dać wyraz fascynacji waszymi osobami i jecie kobietom z ręki. Można wami niestety manipulować do woli. I wiesz co? Niestety naiwnie wierzycie, że jak jakaś baba na forum się powdzięczy do was i pójdziecie z nią na kawę albo na bzyk i ona się cały czas uśmiecha i jest miła tzn, że nie zniżyłaby się do brzydkich zachowań względem innych. Jakie to naiwne i dziecinne. :D

Gość gość
Ciotki są piękne inteligentne i pewnie zamknięte w psychiatryku :o

Gość gość
muszkaś 2015.01.07 sama jesteś karykaturą człowieka! Frustratko popieprzona! Wynocha! Nikt wam nic nie robi! Nie niszczymy innych tematów! Popaprańcu życiowy! Ile razy mamy to mówić! Chora psychicznie jesteś?! Nudziaro jedna bez żadnego polotu, jedyne na co Cię stać to trollowanie innych!! TAKA SMUTNA PRAWDA. popaprańcu X muszkaś 2015.01.07 idź się lecz popaprańcu X gość 2015.01.07 ty popaprańcu stary, lecz się na nogi bo na głowę za późno ! X muszkaś 2015.01.07 bolą was d**y że jest nam wesoło we własnym towarzystwie? to jest chore!!!!!!!!!!!! rozumiesz????? co my wam przeszkadzamy? detektywi od siedmiu boleści się znaleźli ! będą lincz robić na kilku osobach ! kur/wa a jak sie mylisz? to masz coś takiego jak wyrzuty sumienia??????????? tępaki jedne !!! nikt z nas nie troluje innych tematów jesteśmy normalnymi dojrzalymi ludzmi ktorzy chca sobie popisac razem dla śmiechu i ch*j nas obchodzi co robią inni. banda gówniarzy!! X muszka ś 2015.01.07 poszukiwacze spiskowej teorii dziejów!!!!!!!!!!!!!!!! Żałosne to jest !!! Ile razy można powtarzać, to samo. Jak grochem o ścianę!! odpierdzielić się od nas! Jak mi tutaj będzie wyjeżdżać, że co wam usuwam to mówięTAK będe głupie wpisy usuwać! Powiedz coś normalnego to nie będę. WYSIL SIĘ JEDEN Z DRUGIM! :D

Gość gość
Najwiekszy bol d**y maja te niezabrane na Arke. Glownie niejaka hujobuza, pipka sfochowana jak ktos nie pisze tylko z nia :D

Gość gość
Buhahahaha tak mucha, na łajbie miałyście chwilę panów, którzy wcześniej na privach już bawili :-D:-D:-D

Gość gość
Sporo ludzi miało w dùpie ich przysłowiową Arkę. Ale przecież nawet taka Muchę stamtąd wywalili, takiej wariatki nikt nie potrzebuje. Wszędzie tylko ferment sieje

Gość gość
Mucha znów miała atak:O

Gość gość
Syf z arki wypłynął dawno temu, panowie nawet się ze wstydu nie pokazują, ale ciotki są piękne i mądre o czym można siędowiedzieć z tematu nr 2456778 :-D:-D:-D

Gość gość
9.39 - Jaki cudny ból dúpy:classic_cool:

Gość gość
Ludzie się nie pokazują, bo znajdują sobie inne rozrywki. Nie dla każdego forum to życie ;) A niektórzy "panowie", bo czasami znajdują już to, czego szukali... :classic_cool:

Gość gość
Czekałaś, żeby do twojej sraczki coś pasowało? :-D:-D:-D

Gość gość
Nie ma to jak świeża porcja hejtu przy święcie przez wylogowane zazdrosne stare kurfy typu Psuj, Hajabuza, Smof, Kusza i Bó:-O Są od was lepsze dlatego sracie po nich :-D

Gość gość
Panowie się nie pokazują bo siedzą z rodzinami wy na forum :-D:-O:-D

Gość gość
A nie z tobą na arce???

Gość gość
gość dziś Ludzie się nie pokazują, bo znajdują sobie inne rozrywki. Nie dla każdego forum to życie oczko.gif A niektórzy "panowie", bo czasami znajdują już to, czego szukali... cool.gif X Dokładnie tak jest. Tylko niektórzy nie chcą przyjąć tego do wiadomości ;)

Gość gość
10.11 Ależ ten post nie jest "z arki", "z arki" jest ten 9.52 ;) Widzisz, jak się gubisz w gościach ;)

Gość gość
Jesteś w stanie wytrzymać miesiąc bez Kafeterii? Macie swoje życie lub swoje znajomości. Jesteście w stanie nie pisać i nie czytać?

Gość gość
Kafeteria jest jak każda inna rozrywka w sieci - normalnym ludziom w życiu nie przeszkadza ;)

Gość tage
Dzień dobry :-D Ktoś zbłądził, czy tylko domownicy? darjuż, o takiej normalności raczej nie myślałeś, co? Teraz dopiero mogę Cię powitać na erotycznym.