Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tesskiblog

Zaniżone odszkodowania

Polecane posty

Gość gość
są firmy np polandcars uzyskuja odszkodowania oni biora prowizję dopiero od sukcesu

Gość gość
Z wlasnego doświadczenia polecam wspolpracę z Auxilią- pomogli mi uzyskac bardzo wysokie odszkodowanie po wypadku samochodowym, w którym doznalam duzej szkody na zdrowiu. Najlepiej bedzie jak sie z nimi skontaktujesz to wszystko ci wyjasnia.

Gość gość
Można też sobie sprawdzić ofertę EuCO i poczytać sobie opinie o niej. Zajmują się kompleksowo odzyskiwaniem odszkodowań.

Gość weronkaaaa
Też polecam. Firma OK

Gość MartynaMartyna4
A jak się z nimi skontaktować? Wie ktoś? Mam problem z ubezpieczycielem...i to spory :(

Gość gość
Jak masz problemy do dzwoń do Economist 882 000 883 albo tutaj przez formularz się zgłoś https://www.powiekszodszkodowanie.pl/ . Słyszałam właśnie jak to ciężko jest z ubezpieczycielami, brat miał wypadek i zaniżyli mu tak koszty że masakra. ale sobie załatwił właśnie z tą firmą że dostanie dopłatę, sprzedał po prostu szkodę i już nie musiał się tym dalej zajmować. Zostawił mi kontakt w razie czego gdyby mnie to też spotkało

Gość Online Ekspert Polisa Plus
Witam, jeżeli nie jest Pan pewny, czy Pański ubezpieczyciel zaniżył odszkodowanie, zachęcam do skorzystania z szybkiej i bezpłatnej ekspertyzy przeprowadzonej przez naszych ekspertów. Roszczenia względem ubezpieczyciela, które dotyczą odszkodowania z OC lub AC, można składać nawet do 3 lat od stłuczki lub zderzenia. W przypadku stwierdzenia zaniżenia odszkodowania, oferujemy odkup roszczenia. Na czym polega proces? Po podpisaniu umowy, w ciągu 7 dni otrzyma Pan od nas dopłatę do odszkodowania zgodnie z wyceną z ekspertyzy, a następnie cały ciężar i ryzyko dochodzenia roszczeń od ubezpieczyciela pozostaje po naszej stronie. Po więcej informacji zachecam do kontaktu z infolinią pod numerem 781 000 781 lub porozmawiania z naszym konsultantem na stronie www.polisaplus.pl Gdyby pojawiły się pytania, jestem do dyspozycji. Z poważaniem, Online Ekspert Polisa Plus

Gość martynia

Tu nie ma ci się zastanawiać! Tu trzeba działać. Jak wiecie, że samodzielnie nie dacie sobie rady, to trzeba się do EuCO , albo do innej firmy odszkodowawczej zgłosić. Taka pomoc naprawdę jest dobra.

Gość kantonia

Dokładnie. Firmy ubezpieczeniowe zawsze zaniżają odszkodowanie,bo dla nich to zysk.Trzeba jednak walczyć o swoje.A to prawda, że to EuCO nie pobiera opłat wstępnych?

Gość Hanka

Pewnie, że tak, najlepiej się zgłosić do doświadczonych osób. Też byłam w podobnej sytuacji i od razu skontaktowałam się z advoco.pl, tam naprawdę poświęcają uwagę swoim klientom. Warto walczyć o odpowiednio wysoką kwotę odszkodowania.

Gość Robert

Myślę, że te zaniżone odszkodowania to się często zdarzają. Ja bym się zgłosił do specjalistów, zamiast tracić nerwy. Np. kancelaria Advoco jest bardzo profesjonalna i można uzyskać poradę na infolinii. Szybko oddzwaniają, kontakt jest bardzo miły i wszystko jest wyjaśnione.

Gość weronika

EuCO pomaga w walce z ubezpieczycielem. Bez firmy odszkodowawczej, to trudno cokolwiek uzyskać. Takie czasy...

Gość Sabina

Zamiast użalać się, to trzeba zawalczyć o swoją kasę mając po swojej stronie fachowców od dochodzenia roszczeń ubezpieczeniowych, np. Casus z Warszawy. Samemu jak się nie ma odpowiedniej wiedzy, to nie ma co w ogóle zaczynać.

Gość Marian

To faktycznie trudny przypadek, chyba lepiej skontaktować się ze specjalistami. Kancelaria Advoco szybko odbiera telefony, jak zadzwonisz na krajową infolinię to na pewno otrzymasz poradę. Jeżeli nie odbiorą to szybko oddzwonią.