Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tarot numerologia

Polecane posty

Gość gość
Dzięki za polecenie. Dzowniłam do tej Pani Grażyny z http://wrozkagauri.pl i jestem bardzo zadowolona, znała dużo faktów z mojego życia i otworzyła mi oczy na pewne sprawy. To świetna wróżka.

Gość gość
Wierzę w prawo karmy i liczby. Nawet Biblia uwzględnia numerologię, więc „coś” jest na rzeczy. Analizę numerologiczną całej rodzinie wykonałam u numerolog Bogumiły Jaroszuk. Kontaktowałam się z nią osobiście w Warszawie i przyznam, że zrobiła na mnie pozytywne wrażenie. Od razu powiedziała, że mam zgraną rodzinę z dobrymi energiami. Z analizy numerologicznej wyszło, że mam z synem i mężem bardzo podobny układ losu jakby. Dużo by opisywać, bo trzeba pójść już na indywidualną interpretację. Psychologia i ezoteryka to moje największe pasje i muszę powiedzieć, że dobra wróżka jest na wagę złota. Rezerwacje do wróżki robię telefonicznie (numer jak coś 534066280, pytaj o panią Bogumiłę – numerolog Morganę).

Gość w końcu szczęśliwa
Witam moje drogie. Pisze tu, bo czuję, że nie mogę zostawić tego tylko dla siebie, skazując innych na nieszczęście. Od pewnego czasu korzystam z usług wróżki. W moim życiu jeszcze rok temu nie działo się dobrze, nic się nie układało, a ja już zaczęłam popadać w depresję. Przyjaciółka chciała mnie ratować i mówiła, że zna wróżkę, która jest świetna w tym co robi. Kiedyś myślałam, że to bujda, ale jakież było moje zdziwienie, gdy po wielu namowach mojej przyjaciółki skontaktowałam się z ta wróżką. Od tamtej pory jestem z nią w stałym kontakcie, a moje życie zmieniło się o 180 stopni! Znalazłam lepszą pracę po ukończeniu dodatkowego kursu, który mi poleciła, a w pracy...cóż, poznałam cudownego faceta, z którym obecnie jestem w ciąży. W końcu jestem szczęśliwa! Polecam z całego serca. Numer do wróżki znajduje się na stronie http://najlepsze-wrozby.pl/

Gość dobra wiadomosć
seriooo, właśnie tam zadzwoniłam. Jestem oszołomiona! Wróżka powiedziała o mnie wszystko jakby znała mnie od urodzenia, wiedziała, że mam 2 dzieci, że moja siostra jest na saksach, że moja matula kochana już od 4 lat nie jest z nami, a tata jest w szpitalu . powiedziała, że czeka na mnie dziś miła wiadomość i wiecie co? Dosłownie minutę po odłożeniu telefonu zadzwoniła siostra, że wraca za tydzień do ojczyzny. Nawet nie wiecie jak się cieszę! napewno wrócę do tej wróżki

Gość niejednokrotnie korzystałam
O, znam te wróżki. Konkretne, mają niesamowity dar, potrafią człowiekowi pomóc nawet w najtrudniejszych sprawach