Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WkurzająMnieOne

Wkurzają was osoby, które uważają, że zwierzęta są ważniejsze od ludzi?

Polecane posty

Gość gość
Ten twój siersciuch ma Cię gdzieś wie tylko ze mu dajesz jeść i to cała jego świadomość , nie zrobi ci krzywdy bo jesteś karmicirlka , psy przynajmniej kochają w jakimś stopniu dla kota twoja śmierć jest obojętna ma to w zadku co się z tobą stało

Gość gośćn
Kot cię bezcześci? hahah. Posłuchaj na moim przykładzie. Mam psa, którego kupiłam za własne pieniądze, był on spełnieniem mojego marzenia, o tej rasie marzyłam od dziecka. I co? Mimo ze poświęcałam mu wszystko, ale i kochałam rozsądnie, czyli starałam się nie dopuszczać np do żebrania czy innych dziwnych nawyków, pies "poszedł" sobie do mojej mamy, która pozwalała mu na kompletnie wszystko. I w efekcie mamy teraz rozrośnięte, 35 kilogramowe bydlę, które skacze na ludzi, niszczy wszystko w promieniu 5 metrów, atakuje psy na spacerach, nawet sam nie je tylko czeka aż mu się da do pyska, bo przecież był malutki i biedny i nie chciał jeść. Na spacery wychodzę oczywiście ja, ponieważ gdy wychodzi z mamą, może go wołać do zdarcia gardła, a on ma ją w d***e. Natomiast w domu "kocha ją" jak swoją pańcię, mnie się boi(nie mam pojęcia za co). Irytuje mnie ta jego "dwulicowość". Dla odmiany mam również kota - przygarniętego jako malucha. Również poswiecalam mu cały swój czas, dbałam o niego, kochałam całym sercem, a on w przeciwieństwie do psa mi to odwzajemnił. Kiedy nie ma mnie w domu, chodzi i miauczy, szuka mnie. Niestety nie mogę z nim spać, bo mam w pokoju papugę, ale potrafi przesiadywać pod drzwiami całe noce i kiedy tylko je otworze, przybiega do mnie z prędkością światła, wchodzi pod kołdrę i kładzie się na brzuchu, mrucząc. Jest posłuszny wobec mnie, mama może wołać go tak samo długo jak psa, a on nic, podczas gdy na moje zawołanie zawsze przychodzi. Byłam z nim na wakacjach, mama słusznie uznała, ze będzie to lepsze niż zabranie psa, a kot nawet w nowym miejscu wchodził do mojego łóżka. Jest naprawdę kochany, pociesza mnie, gdy jestem smutna, a czasami rozbawia do łez. Nie rozumiem tylko tego wszechobecnego kultu psów, które potrafią być cwane i robić tak, jak im jest wygodnie, natomiast przynajmniej mój kot potrafi przystosować się do określonych zasad i jest dużo bardziej posłuszny niż pies.

Gość gość
no niestety, widać że goovno o kotach wiesz i jedziesz stereotypami :o

Gość gość
Co masz do morderców? Zamiast uogólniać, weź pod uwagę ze są różne przypadki, morderca mordercy nierówny i gwarantuje ci, ze nie każdy zasługuje na zmieszanie z błotem.

Gość gość
Kot wchodzi Ci na brzuch ? A wiesz że to zły znak ? Zoologowie potwierdzili ze jeśli kot Ci wlazi na brzuch to znaczy ze szuka słabego organu żeby Cię rozpruc

Gość gość
hahahahhaha dziękuje za rozśmieszacz :D :D

Gość gość
Psy są fajne ale koty to pasożyty

Gość gość
Też nie rozumiem jak ktoś daje no 10000 na schronisko a obok jest dom dziecka....

Gość gość
Znieczulica ludzka , pies fajny bo ma futerko a jak umierajace dziecko cierpi nikt nie pomoże , nawet jak się zalewa łzami z bólu

Gość gość
wariaci

Gość gość
Niech już dają kasę na te sierściuchy jak mają dać na budowę Lichenia

Gość gość
A ja wolę dac na dom dziecka lub hospicjum , ale karma wraca dajecie na schroniska to później nie placzcie ze w szpitalu nie ma aparatury ktora wam uratuje życie

Gość gość
Co mnie obce dziecko obchodzi ? Ja ludzi tez nie obchodzę , wiec traktuje ich tak samo jak oni mnie, jak zło konieczne :D

Gość Zoma
Tak, wkurzają.

Gość gość
To Cię obchodzi ze my jako ludzid też potrzebujemy nieraz wsparcia , los bywa okutny dziś ty się pdwravasz do potrzebujacego plecami jutro ktoś się odwróci od Ciebie

Gość gość
"mnie się boi(nie mam pojęcia za co). " x no proszę, ty "nie masz pojęcia" dlaczego twój pies się ciebie boi a ja słowa z tobą nie zamieniłem tylko przeczytałem to co piszesz i już wiem. pies miał wyjątkowego pecha że do ciebie trafił. z żywych stworzeń nadających się dla ciebie to krętki kiły co najwyżej.

Gość gość
11:04 Odemnie i tak sie wszyscy odwracają, wiec jeden c***j. Przynajmniej nie jestem frajerka :D

Gość gość
Każdy ma prawo lubić lub nie lubić kogo tylko chce i nie każdy człowiek zasługuje na szacunek większy niż to bezmyślne zwierze.

Gość gość
A mi sie marzy fabryka karmy dla kotów. Z jednej strony wchodzi człowiek - a z drugiej wylatuje kiti-cat i whiskas. I z jednej strony kolejka ludzi - a z drugiej kolejka kotów... A w sąsiedniej wsi - fabryka psich łakoci z flaków cioci ;)...

Gość gość
To się przerób na karmę dla kota a nie tylko moc w gębie

Gość gość
Nie lubie psów, bo długo się gotują.

Gość gość
Trzeba pomagać zwierzętom i ludziom. Bez przyrody nie przetrwały, przyroda lub natura tak. Po drugie, obedrę ze skóry autorkę tematu na żywica to zobaczymy co potem w piekle powie.