Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Meluzyna1

Od zawsze byłam sama, coś jest nie tak

Polecane posty

Gość Taodtrzeciejrandki
i to wcale nie jest przyjemne i nie jestem z tego dumna. "Gdybym mniej myślała, byłabym szczęśliwsza." Sylvia Plath

Gość gość
Męczące i pretensjonalne jesteście, zwłaszcza taodtrzeciej.

Gość Taodtrzeciejrandki
niektórzy tak nazywają ludzi, którzy odważają się myśleć i mieć zdanie :)

Gość do Meluzyny
Meluzyna po prostu jakaś złośliwa baba podszywa sie pod Ciebie używając dużej litery I zamiast małej L, które sa na pierwszy rzut oka nie do odróżnienia. Ale zablokowałam tamten nick i juz nie powinnaś mieć problemów. Pozdrawiam :)

Gość gość
niektórzy tak nazywają ludzi, którzy odważają się myśleć i mieć zdanie x Nie pochlebiaj sobie, bo to jeszcze bardziej żałosne.

Gość Taodtrzeciejrandki
Kiedyś jak miałam 15 lat to myślałam, że jak mężczyzna się na mnie gapi z zainteresowaniem, to zaraz podejdzie i po dżentelmeńsku zaprosi na randkę. Czułam się wtedy oszukana, bo zorientowałam się, że oni się gapią dla swojej samczej samouciechy i nic z tego nie wynika. Ale pamiętam dobrze to silne uczucie rozczarowania, a jednocześnie dreszczyk podniecenia. Tak wkroczyłam na ten rynek. Teraz to już zupełnie inaczej to odczuwam. Piękne to, jak czas zmienia nasze postrzeganie różnych spraw.

Gość Taodtrzeciejrandki
Widzę jednak, że dalej mężczyźni se lubią zawiesić na mnie oko. Pewnie myślą, że mam bogatego męża, trójkę dzieci i mieszkam w willi na przedmieściach. W wakacje jeżdżę do hoteli 5* i poświęcam dwie godziny dziennie na urodę. No w każdym razie, na bank nie jestem singielką. hyhy

Gość gość
Ja tez od zawsze jestem sama.Nigdzie po imprezach nie latalam, piwa nie pilam, papierosow nie palilam, klubow ,pabow nielubialam bo cenie sobie domowki, ale na te imprezy domowe tez nikogo nie zapraszam, bo kolezanki jak braly slub to zadna zaproszenia mi nie dala ,bo mnie wszystkie w d***e mialy niebylo gdzie kogo poznac.Zaryzykuje i sprobuje poznac kogos przez internet ,bo nie mam innego wyjscia, a ja sie ze samotnoscie nie pogodze.Wiec mam ciezko

Gość gość
lipa ale prawda ze fajne wyksztalcone i dobre kobiety nigdy nie sa same takie maja dobrych kochajacych i wiernych mezow, sa szanowane i kochane, po prostu zle wredna sa same albo z kims zlym

Gość gość
co za debilna teoria.

Gość gość
"Nic razem nie robimy. Zero zainteresowań, pomysłów na wspólne spędzanie czasu. O wszystko muszę się prosić (np. o wyjazd, wyjście z domu np. do parku. Oczywiście do ludzi nawet nie śmiem - bo to pewnie wstyd ze mną do ludzi...). Zawsze kiedy są walentynki, dzień kobiet, moje imieniny/urodziny, ważne dla mnie dni - jego nie ma (coś ważnego w pracy/ impreza firmowa/spotkanie). Seksu zero. Wiem, że mnie nie kocha, ale mi tego nie powie. Po co to wszystko? Proste. Sam sobie nie da rady, nie jest w stanie się utrzymać. Ja zdecydowałam się mu "pomóc" 3 lata temu, więc będę konsekwentna, do czasu zdania jego egzaminów tak będzie." xxx Czy ty jesteś głupia?

Gość gość
W związkach (także sformalizowanych), są moje znajome o np takich cechach: głośna, wulgarna, interesowna, zaradna, umiejąca kłamać z zimną krwią, mało wrażliwa, przeciętnie inteligenta. A mają problem znaleźć faceta znajome o takich cechach: spokojna, delikatna, ciepła, wrażliwa, serdeczna, mniej zaradna bo nieumiejąca kłamać, inteligentna. I jak wnioski?

Gość Taodtrzeciejrandki
to ostatnie to ode mnie

Gość gość
A mają problem znaleźć faceta znajome o takich cechach: spokojna, delikatna, ciepła, wrażliwa, serdeczna, mniej zaradna bo nieumiejąca kłamać, inteligentna. I jak wnioski? x daj mi taka to wezme ja od reki, nigdy takeij nei spotkalem

Gość Taodtrzeciejrandki
Współczuję. To jest właśnie to. Nie spotkałeś, bo może po prostu w twoim otoczeniu takich nie ma (chociaż wątpię), albo nie brałeś ich nigdy pod uwagę przez to właśnie, że są "w kącie" - ciche, spokojne, przytłamszone przez ekstrawertyczne głośne koleżanki, które machają facetom przed nosami biustem i tyłkiem.

Gość gość
Nigdy takiej nei widzialem wszystkei kobiety teraz sa glosne i machaja cycami i dupa i sa chaskie i podle albo udaja mile jak cos chca

Gość zwykłygość
Do pani z wczoraj z to co opisałaś to najbardziej absurdalny układ/sytuacja na tym świecie. Myślałem że już mnie nic nie zaskoczy ale jednak Tobie się udało. Przecież ty w ogóle się nie szanujesz. Gość pasożytuje u ciebie, nie dając nic w zamian. Żadnych wspólnych chwil, czułości, seksu. W ogóle się nie odwdzięcza za pomoc w trudnej sytuacji. Gdzie on pracuje za 1400 zł?Poza tym to nie twój problem że nie radzi sobie. Wykop go za drzwi i przestań myśleć o sobie tak źle. Znalazł samotną naiwną kobietę o dobrym sercu i siedzi u niej. Jak mu nie wstyd. Wiem że zrobiło ci się go żal i trochę widzisz w nim męską wersję swojej osoby i pomyślałaś że z biegiem czasu on cię pokocha a ty jego. Ale nic z tego nie będzie. On cię unika, nie chce spędzać z tobą wolnego czasu, nie podobasz mu się. Gdyby rozpatrywał Ciebie jako potencjalną partnerkę toby na jakąś wymienioną przez Ciebie okazję kupił jakiegoś kwiatka czy gdzieś zaprosił. Nie jesteś Matką Teresą wykop go, za te pieniądze niech wynajmie sobie pokój gdzieś indziej. Może to go skłoni do jakichś zmian w życiu. On nawet nie jest ci wdzięczny pasożyt i tyle. Szanuj się kobieto.

Gość Taodtrzeciejrandki
10:57 aha ok sorry myślałam że rozmawiam z kimś mądrzejszym.

Gość gość
12 00 a co inaczej?

Gość gość
ja tez wole samotnosc, jedynie chcialbym miec dzieci i kogos stalego do seksu. Ogolnie dzwiedanie baby na stale to nei dla mnie

Gość gość
a blizniaki chcesz miec?

Gość gość
dwojka dzieci jest ok, blizniaki nawet tez szkoda ze w Polsce nie ma surogatek jak np w Tajlandii

Gość gość
gość wczoraj X A ile masz lat koleżanko?

Gość Taodtrzeciejrandki
gość wczoraj 12 00 a co inaczej? lllll Nie, absolutnie masz rację. O sobie też myślę, że macham facetom tyłkiem przed nosem, jestem głośna i wulgarna.

Gość gość
21 15 widzisz :D przynajmniej potrafisz sie do tego przyznac

Gość Taodtrzeciejrandki
A co do tego bezkarnego gapienia się to jeszcze mi się przypomniało, jak miałam króciutki romans z kolegą z grupy, ale potem się już tylko gapił i gapił, tak po prostu, całymi minutami, bez słowa, będąc w związku z inną. Bardzo mnie to krzywdziło, że nie dostawałam od niego uczucia, tylko gapienie się i pożądanie. Tak nie powinno być. W zasadzie nigdy tak naprawdę nie kochał mnie mężczyzna. Teoretycznie powinnam być załamana. ;)

Gość gość
Taodtrzeciejrandki dziś X A gdzie ty randkowiczko taka głośna jesteś? , w sypialni?

Gość gość
A co do tego bezkarnego gapienia się to jeszcze mi się przypomniało, jak miałam króciutki romans z kolegą z grupy, x wczesniej mowilas ze nie wdajaesz sie w romanse i nie toleruejsz zdrad smeiszna

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować