Gość gość Napisano Grudzień 10, 2017 Zacięłaś się jak zdarta płyta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Taodtrzeciejrandki Napisano Grudzień 10, 2017 Masz rację. Jak wszystko co wychodzi spod twojego pióra, to sama racja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Meluzyna1 Napisano Grudzień 10, 2017 Ehh...będę dziś śnić o tym, ze zasypiam w męskich ramionach :P Dobrej nocy wszystkim! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Taodtrzeciejrandki Napisano Grudzień 11, 2017 To jest fajne ale tylko w wyobrażeniach. W rzeczywistości kości wbijają ci się w ciało, jest twardo, niewygodnie, nie ma jak się ułożyć, zaraz robi się za gorąco i duszno. Ja w takich warunkach nigdy nie mogłam zasnąć a dobry sen jest dla mnie bardzo ważny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 11, 2017 Tak tak tak, taodtrzeciej, masz rację świętą rację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Taodtrzeciejrandki Napisano Grudzień 11, 2017 Gdy pisze się o osobistych doświadczeniach, nie chodzi o rację. A wierzyć nikt ci nie każe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 11, 2017 Tak tak, jak najbardziej, masz zupełną rację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Taodtrzeciejrandki Napisano Grudzień 11, 2017 Wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meluzyna1 0 Napisano Grudzień 11, 2017 ...nawet nie przeszkadzałoby mi, ze jest niewygodnie. Potrafię się wyspać w każdych warunkach :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 11, 2017 To niezalezy od tego jak kto sie prowadzi bylam czysta nieprowadzilam rozwiezlego zycia i sama wiec stwierdzilam skoro zaden mnie niechce do zwiazku to poszukam sobie do seksu i dalej jestem sama ale chociaz seksu pouzywalam za cnote nikt nie placi i mam w d***e to co mysla o mnie inni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Taodtrzeciejrandki Napisano Grudzień 11, 2017 TO nie zależy od niczego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 13, 2017 faceci sa dla kobiet zbyt mili i kobiety za to ich nienawidza https://www.youtube.com/watch?v=6i3bgSpHjvk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Taodtrzeciejrandki Napisano Grudzień 13, 2017 Tak, jak zwykle racja, nie ma nic gorszego, niż mili ludzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meluzyna1 0 Napisano Grudzień 14, 2017 Ehh...jak mi się cały tydzień ciężko wstaje...dobrze, że juz jutro piątek ;) mógłby mnie ktoś codziennie w jakis miły sposób budzić :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 14, 2017 choćby chwytajac o 6:00 za cipkę i tzytzka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MeIuzyno1 Napisano Grudzień 15, 2017 tego mi brakuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Taodtrzeciejrandki Napisano Grudzień 15, 2017 you only see what your eyes want to see youre frozen when your heart's not open Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Taodtrzeciejrandki Napisano Grudzień 15, 2017 to dla was przesłanie od Madonny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Meluzyna1 Napisano Grudzień 18, 2017 Witajcie! Dawno mnie tu nie było. W niedzielę byłam na chrzcinach u kuzynki...dawno nie byłam na tak dretwej imprezie. No i jeszcze usadzono mnie wśród młodych małżeństw. Ci na przeciwko mnie (2 miesiące małżeńskiego stazu) miziali się non stop i slodzili sobie niemiłosiernie. Do tego wszystkim się dzielili - pół ciastka moje, pół Twoje itp. Swoją drogą ich zachowanie, kultura przy stole pozostawała wiele do życzenia - właśnie przez takie rzeczy. No i dookoła generalnie sami młodzi rodzice, wpatrzeni w swoje pociechy. Nie czułam się tam dobrze....Na następna imprezę, po świętach nie idę. W pracy mam też lekki kryzys, ze tak powiem egzystencjonalny. Muszę sobie parę rzeczy przemyśleć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 18, 2017 Zakochani tak mają, niezależnie od wieku, 20 czy 60 lat, jedzą sobie z reki:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meluzyna1 0 Napisano Grudzień 18, 2017 Zakochanie zakochanie ale przy stole należy się stosownie zachowywać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 19, 2017 Jak byś miała z kim też byś się tak miziała i migdaliła przy ludziach. Zdiwaczała brzydka zazdrośnico. Widzę że jednak postanowiłaś iść na ten rekord 1000 stron. Ło matko!!! Ja proponuje że byś jednak spotkała się z tąodtrzeciej randki i niechcianą28 w realu macie identycznie zryte berety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Meluzyna1 Napisano Grudzień 19, 2017 Nie mam nic przeciwko publicznemu okazywaniu sobie uczuć, byle tylko robić to taktownie...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Taodtrzeciejrandki Napisano Grudzień 19, 2017 Proszę nie mieszać zakochania z zachowaniem kulturalnym wobec ludzi postronnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 20, 2017 bez przesady. Ja też nie znoszę migdalących się parek pół metra od siebie, nie ważne, czy w windzie czy w autobusie. Co innego chodzenie za rękę, albo objęci a co innego jak mam oglądać jej migdałki i jego plomby w zębach. Chcą się miziać to niech idą do domu i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 20, 2017 x y z x y z Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 25, 2017 Lecz się ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 2, 2018 ratunek dla singielek !: https://www.youtube.com/watch?v=NDf_pWhqWpI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 26, 2018 co tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach