Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Meluzyna1

Od zawsze byłam sama, coś jest nie tak

Polecane posty

Meluzyna - to brzmi troche tak jakbys wogole nie poznawala ludzi, nie bywala na wydarzeniach okolicznosciaowych, nie rozmawiala z przypadkowymi osobami gdziekolwiek jestes. Jesli tak robisz to nie ma szans aby nie poznac kogos - wyjatek kiedy masz defekty w atrakcyjnosci np nadwaga

Gość gość
gość wczoraj 34l od zawsze sama tylko przebojowe szmaty maja fajnych facetow i mezow te ciche sa zdeptane w tym tlumie nie potrafia sie wybic i zostaja same albo wykorzystane. x Pokrętna logika. Większość wolnych Facetów w Twoim przedziale wiekowym szuka normalnych kobiet a nie "przebojowych" :| Ja mam wrażenie ze Ty po prostu nadal czekasz na księcia i się nie doczekasz pewnie ale powodzenia! ;)

Gość gość
no meluzyna ja chce z toba randke!

Gość gość
13;55 no masz racje czekam na ksiecia jakbys chcial wiedziec ksieciu to tego co ja bym chciala to niechcial mnie a ten ktory chcial mnie to ja go niechcialam ty tez nie lecisz na kazda dziewczyne i kolko sie zamyka.Najlepiej to jest tylko oceniac jestes bierna czekasz na ksiecia.

Gość gość
20;04 Meluzyna ciagle tylko piszesz bylam tu bylam tam moze tak wkoncu napisz cos co robisz w tym kierunku zeby kogos poznac bo samo wychodzenie do ludzi to tez niewystarczy.Wiem zycie staje sie nudne gdy sie nic nie dzieje. Ja jestem zdania ze zeby sie cos dzialo to sami musimy to zmienic szukaj faceta przez internet tylko badz ostrozna.Wylewanie swoich zali nic niezmieni chocbysmy tutaj ze 100stron zapisali.

Jeżeli mam się do czegoś przyznać - próbowałam szukać na portalach randkowych. Nic z tego nie wyszło. Ja chyba jestem po prostu pechowcem w tym temacie :) Zawsze jak pojawiał się, w mojej ocenie fajny facet to szybko okazywało sie, że kompletnie nie jest mną zainteresowany...z resztą, mam wrażenie (nie wiem czy zasadne) ze jednak większość facetów jest tam dla zabicia czasu, nudy i tak naprawdę sami nie wiedzą czego chcą. Z kobietami na takich portalach pewnie jest podobnie. Ludzie się w tym chyba nie do końca odnajdują...Z resztą - nie znam się na tym za bardzo :)

Gość gość
Czyli jednak coś jest na rzeczy że faceci się zniechęcają do Ciebie. A były randki czy na necie się kończyło?

Gość gość
Meluzyna, ty jesteś tą, co ma nadwagę?

Gość gość
Meluzyna - A ile masz wzr / kg ?

Gość gość
Meluzynko ja po twoich wpisach widze ze jestes mila kobieta i zycze ci szczescia w poszukiwaniach. Eh gdybym był młodszy o 10 lat.

Gość Meluzyna1
Dziękuję bardzo :)

Gość gość
Jesteś nieatrakcyjna fizycznie i tyle w tym temacie. Dlatego nie masz powodzenia. Ile będziesz się tu jeszcze produkować. Przedmiot taki jak lustro w domu masz? Ono prawdę ci powie czemuś sama? Przestań się łudzić kup dobre dildo i skup się na czym innym w życiu. Inaczej będziesz tu smęcić aż temat dobije 1000 stron. Tylko po co?

Gość gość
21:57 Jest tyle nieatrakcyjnych fizycznie osób w związkach, że twoja teoria nie znajduje potwierdzenia w rzeczywistości.

Gość gość
Z nieatrakcyjnymi wiążą się inni nieatrakcyjni, to po prostu desperacja.

Gość Taodtrzeciejrandki
Zawsze można być samemu, od tego się nie umiera :)

Gość gość
Sami tak naprawdę potrafią być tylko faceci, bo chcą się w spokoju bawić, pić i seksić z różnymi kobietami. Natomiast kobiety wiecznie marzą o wielkiej miłości i swoim księciu. Te, które piszą, jak im to dobrze samym, w głębi ducha wiedzą, że oddałyby wiele za szczęśliwy, udany związek ze świetnym facetem. Nie wiem po co zmyślać, że niby nie.

Gość Taodtrzeciejrandki
Nie, to nie jest takie proste i oczywiste. Nie każdy jest prosty jak budowa cepa.

Gość gość
Ale co ma piernik do wiatraka z tą prostotą?

Gość Taodtrzeciejrandki
Że nie przejrzysz duszy każdego człowieka

Gość gość
Tak na prawde nikt nie chce być sam. Taka natura człowieka. Jeśli ktoś twierdzi inaczej to znaczy że sam sobie mydli oczy.

Gość gość
Jestem facetem i wolę być sam, związek to jednak swego rodzaju niewola, ograniczenia, konieczność dopasowania się, kompromisy. Nie chcę tego. Chcę spotykać się z różnymi kobietami i robić co chcę. Naprawdę.

Gość Taodtrzeciejrandki
Nie, miłość kobiety i mężczyzny to nie jest natura człowieka.

Gość Taodtrzeciejrandki
Znam człowieka który zamieszkał sam w lesie z dala od ludzi i jego życie było usłane miłością, nie do kobiety, nie do Boga. Natura człowieka w swoim rozkwicie dąży do miłości ale miłość mężczyzny i kobiety to tylko jakiś jeden odcień miłości. Tych odcieni jest cała gama.

Gość Taodtrzeciejrandki
Życie może być pełne miłości, niezależnie od tego , czy jest się w związku. Najpierw trzeba kochać życie - potem człowieka. Ale jeśli kocha się życie, to już nie ma takiej potrzeby kochania człowieka, bo nie odczuwa się żadnego deficytu miłości. I żeby nie było, gdybym to mówiła, mówiłabym cicho i bardzo spokojnie.

Gość Taodtrzeciejrandki
Dlatego nie chodzę dużo do ludzi, nie zakładam konta na żadnym portalu randkowym, nie dążę by poznawać koniecznie nowe osoby. Znam dużo osób i nie potrzebuję poznawać kolejnych :)

Gość gość
Ty akurat taodtrzeciej raczej stosujesz samooszukiwanie się, ale spoko, skoro to ci daje spokój ducha...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować