Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Komoda z IKEA

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Czym si臋 r贸偶ni kolor BIA艁Y od BIA艁A BEJCA?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Dzi臋kuj臋 za odpowied藕, na zdj臋ciach wygl膮daj膮 tak samo. W takim razie bia艂a bejca by艂aby 艂adniejsza, ale pozosta艂e meble w tym pokoju (te偶 z Ikea) mam g艂adkie tak偶e nie mam wyboru;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bia艂a bejca wygl膮da naturalniej, ale czasem IKEA naprawd臋 kiepsko to maluje i efekt jest 艣redni. Natomiast jak wszystkie meble masz bia艂e takie jak np. seria Malm, bo lepiej we藕 ten sam typ czyli BIA艁Y :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam w艂a艣nie toaletk臋 z tej samej serii Hemnes, ale z tego co widz臋 ona jest g艂adka bia艂a;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ok, dzi臋kuj臋 za odpowiedzi. Teraz ju偶 wszystko wiem:).

Udost臋pnij ten post

R贸偶nica mi臋dzy bejc膮 bia艂膮, a kolorem bia艂ym jest nast臋puj膮ca: - Bejca jest preparatem barwi膮cym, kt贸ry nak艂adamy na surowe drewno. 艁adnie w nie wsi膮ka i uwydatnia us艂ojenie drewna. P贸藕niej nak艂ada si臋 na to warstw臋 zabezpieczaj膮c膮 np: lakier. - Kolor bia艂y pe艂ne krycie uzyskuje si臋 poprzez naniesienie na drewno farby, kt贸ra ca艂kowicie kryje us艂ojenie drewna. Przyk艂ad bieli pe艂nego krycia lub bieli transparentnej w linku: http://mebledrewniane.eu/obiekt.php?id=975

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie bierzcie pod uwag臋 wy艂膮cznie jednego sklepu, bo tylko stracicie czas i kas臋. Szukajcie wsz臋dzie. Swoj膮 komod臋 mamy z Empiku. Powiedzieliby艣cie, 偶e oni maj膮 takie rzeczy? A w艂a艣nie maj膮. Oto ona - http://www.empik.com/komoda-basic-biala-210x86x43-cm-fato-luxmeble,p1180732134,dom-i-ogrod-p Ca艂膮 aran偶acj臋 mamy utrzyman膮 w podobnym klimacie i naprawd臋 super si臋 to nam prezentuje. A jak wy to widzicie?

Udost臋pnij ten post