Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile trwa plamienie podczas ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Ile trwa plamienie podczas ciąży???

Gość gość
Jakie plamienie? A co ci gin na to powiedział?

Gość gość
Plamienie to normalna rzecz w czasie ciazy pojawia sie tylko na początku jest skąpe brązowe tylko nie wiem ile dni powinno trwac ja mam juz 4 dzień

Gość gość
nie ma w czasie ciąży żadnego normalnego plamienia!! Każde plamienie musi być skonsultowane z lekarzem bo może to faktycznie nic poważnego ale może się też coś dziać niepokojącego. Dlatego nie ma na co czekać tylko musisz iść do lekarza!!

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak normalne plamienie w ciąży. Ja przez 42 tygodnie nie miałam ani śladu plamienia.

Gość gość
A ja miałam cały pierwszy trymestr... Brązowe plamienie. Mam miesięczna córeczkę. Nie było to nic nienormalnego ale dziewczyny mają racje trzeba skonsultować z lekarzem, bo może to niski progesteron np.

Gość gość
W zdrowej nie zagrożone ciąży nie występują plamienia, radzę udać się na sor...

Gość gość
Niedobrze. Różnie może być.plamienie zawsze powinno być konsultowane z.lekarzem. Ja plamilam raz w pierwszej ciąży zaraz dostałam progesteron i jak ręka odjal. Zdrowe dziecko. W drugiej ciąży też planienia i też progesteron. Niestety straciłam ciąże w 10tc. Trzecia ciąża plamilam z przerwami 9tygodni. Duże dawki progesteronu. I mam zdrowe dziecko. Zatem.zależy. ..Idz do dr po leki.

Gość gość
Ja plamiłam i nawet Krwawiłam w ciąży ale za każdym razem leżałam w szpitalu przez to.