Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciagle mi slabo

Polecane posty

Gość gość

Witam, jestem w pierwszym trymestrze, dokladnie osmy tydzien. Jak wstaje rano potrzebuje duzo czasu zeby dojsc do siebie. Nie moge sie nawet uczesac czy zrobic sniadania bo gdy dluzej stoje robi mi sie slabo nogi i rece mam jak z waty i odrazu musze usiasc. Zrobienie obiadu to dla mnie mega wyzwanie. Do zycia nadaje sie dopiero po poludniu. Czy to normalne? Juz powoli mam tego dosc nie moge normalnie funkcjonowac

Gość gość
Ja w pierwszej ciąży tak miałam ze do 11 niefunkcjonowalam jak nie mdłości to zawroty głowy ale badania itp dobre. Lekarz stwierdził że tak reaguje mój organizm i tyle. przeszło w 2 trymestrze.

Gość gość
Witaj, możemy sobie podać rękę! 11tc. Ale od dwóch dni trochę lepiej. Trzeba wytrzymać. Gdybyś mdlała to powiedz lekarzowi, ja dostałam żelazo i pomogło.

Gość gość
Witaj w klubie, 11 tydzień, mam to samo i nic nie przeszło.

Gość gość
Jak twoja morfologia? Ja tak miałam ale od 2 trymestru kiedy zaczęła mi hemoglobina spadać

Gość gość
Wlasnie do lekarza mam isc w poniedzialek i wtedy dowiem sie jakie mam wyniki. Narazie nic niewiem. Mdlosci tez mam ale dopiero zaczynaja sie po poludniu i codzien wieczorem wymiotuje. To moja druga ciaza. W pierwszej czulam sie o wiele lepiej niz teraz

Gość gość
No to może po prostu tqk musi byc, to już 11 tydzień wiec mdłości powinny niedługo ustąpić

Gość gość
A nie przepraszam , doczytalam że 8. To zobaczysz co ci lekarz powie, może coś przepisze, na razie lez, odpoczywaj. Powodzenia.