Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYCHOWAŁEM SIĘ BEZ OJCA...

Polecane posty

Gość gość

i przez to mam wrażenie, że nabyłem za mało cech męskich...Do tej pory uważałem, że cechy takie jak czułość,wrażliwość, uprzejmość, delikatność są pożądane przez kobiety; jednak moje przekonania okazały się płonne... Po kolejnej porażce miłosnej w końcu do mnie dotarło, że ja poprostu jestem za miękki, za mało agresywny, zbyt grzeczny i dlatego większość kobiet traktuje mnie jako przyjaciele (może nawet geja...) Od dzisiaj postanawiam zmnieniać swój image; chcę być bardziej agresywny, chamski, wredny, bezwzględny. Jeśli znajdę dziewiczynę to będzie oznaczać jedno - kobiety to hipokrytki!!!

Gość gość
a ile masz lat? bo jeśli jesteś młody to może z*****asz,ale domyślny to ty nie byłeś do tej pory...

Gość gość
Wyluzuj - zawsze i wszędzie bądź sobą .Udawanie zawsze wypłynie .

Gość gość
kiedy one chcą takich spokojnych do opieki nad dzieckiem tylko, a do ******** takich agresywnych; co ja k***a niańka jestem!!!

Gość gość
jeśli serio pytasz; to na uczelni głównie koleżanki z ćwiczeń ; wszystko jest spoko dopóki nie dochodzi do sytuacji gdzie trzeba być stanowczym i agresywnym; powiedzieć że ktoś wepchał ci się w kolejkę, że ile można czekać w restauracji, że prosiłem o coś innego, etc... i wtedy widzę jak im blask w oczach na mój widok gaśnie i wchodzę w friendzone.... z zagadaniem do dziewczyny nie mam problemów zazwyczaj, z resztą zanim zagadam i tak ją obserwuję czy w ogóle do mnie pasuje z charakteru mniej więcej

Gość gość
nie miał mi kto powiedzieć gdzie lizać, całować, gryźć i drapać kobiety by im dobrze było. mama nie chciała mi o tym opowiadać

Gość gość
bo jesteś k****o brzydka :P