Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zasugerować kobiecie depilację wąsika?

Polecane posty

Gość gość

Mam koleżankę, bardzo ją lubię. Od pewnego czasu ona mnie podrywa. Bardzo chętnie bym z nią chodził, ale ona ma spory wąsik. Jak mam jej zasugerować, żeby coś z tym zrobiła? To jest straszna rzecz, trudno patrzeć na to u kobiet, a są przecież na to sposoby. Bardzo ją lubię, ale to mnie wręcz od niej odpycha.

Gość gość
wprost jej powiedz?

Gość gość
Skoro ty to widzisz to ona tez powinna. Ma ciemne wlosy? Mam podobnie kupuje z avonu taki krem nakladam na ta okolice gornej wargi zmywam po 1,5min.

Gość gość
Wyślij jej anonimowo krem do depilacji albo chociaż jakąś wiadomość Ale taka w życzliwym tonie. Tylko nie mów osobiście bo może się obrazić albo będzie jej tak wstyd, że z bliższej znajomości nici.

Gość gość
Jak wąsa ma i jej to nie przeszkasza to pewnie gdzie indziej rowniez je ma

Gość gość
Jakiś nienormalny jesteś, z powodu śmiesznego wąsika zrezygnujesz możliwe że z miłości swojego życia? Zwiążesz się z inną bez wąsika ale okaże się dręczycialką z piekła rodem i będziesz szczęśliwy? :-P

no to jest generalnie bardzo wrażliwy temat, ale są różne metody, żeby się wąsika pozbyć. może podsuń jej pomysł na coś w rodzaju urządzenia face care z brauna? to taka szczoteczka do oczyszczania twarzy, ale ma końcówkę z depilatorem do twarzy. nie sądzę, że jest to kwestia taka, żeby się obrażać od razu. można zasugerować czy nie myślała, żeby coś pokombinować i tyle :)

Gość gość
W żarcie zaknebluj jej usta mocną taśmą klejącą, może trochę wosku na nią nałóż i zerwij mocnym ruchem :D :D :D :D :D.

Gość gość
Tylko anonimowy mail, sms. Inaczej się nie da.

Gość gość
Powiedz żeby kozę pogoniła :)

Gość gość
14;09 - hahahahahahahah you made my day ! ;D