Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MÓJ SĄSIAD TO SADYSTA!!!

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem jak to opisać, ale widziałam jako nauczycielka w szkole wiele, jednak 20 letni gówniarz mój sąsiad to już szczyt sadyzmu!!! Wychodziłam na spacer z 3 letnim synkiem i kilkumiesięczną córeczką po czym z nad przeciwka wybiegło wielkie bydle owczarek niemiecki i zaczyna atakować dzieci, zaczynam go odpędzać ale ę ten atakuje coraz zajadlej; w tym samym momecnie jedzie ten gówniarz na rowerze i się bezczelnie śmieje mi w twarz!!! ja z bezsilności musiałam z dziećmi schować się w domu, bo ogrodzenie jeszcze nie gotowe bo to nowy dom...Zatkało mnie po prostu; jak można być takim p*****m!!! tym bardziej że ten 20 letni gówniarz jeszcze medycyne studiuje!!! męzowi nawet nie mówiłam bo by tego gnoja chyba zabił i jeszcze sam miałby nieprzyjemności; generalnie ten młodzian ma nie pokolei w głowie, raz sama widziałam jak specjalnie kopnął słupek i zwalił klocki drewna na swojego starego psa tak że ten zdechł....Można w ogóle coś z nim zrobić; dodam że jego stary jest prokuratorem; ja boję się wychodzić z własnego domu, meszkam na przeciwko nich, i powoli dostaję paranoi bo mam wrażenie że on mnie cały czas obserwuje...

Gość gość
może chce żebyście się wyprowadzili bo mu słońce zasłanaicie :D

Gość gość
Męża masz nie lepszego, skoro sie boisz, że by go zabił :D narobiłaś dzieci to ich pilnuj, a nie wymajaj,żeby sąsiedzi Was bronili przed psami, paniusiu ze słomą w butach :D

Gość gość
no to zadzwoń po pogotowie weterynaryjne i niech zabiorą... psa :D

Gość gość
jesteście beznadziejni!!! jak można patrzeć na psa atakującego małego chłopca i dziewczynkę w wózeczku!!! przecież to trzeba mieć poważne zaburzenia i jeszcze ten szyderczy uśmieszek...